16 C
Satu Mare
29 martie, 2024

Borcea, arestat de judecătorii bârlădeni! S-a lăsat de droguri și s-a apucat de furat!

15 martie 2023

18 ore ago

– Advertisement –

PIAZĂ REA…. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au reținut un bărbat, în vârstă de 24 de ani, Borcea Ionuț Cristian, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în formă continuată. Borcea a fost arestat preventiv în mai anul trecut, când a fost surprins că vinde droguri la un festival din Mamaia. Pentru acestă faptă a primit în noiembrie anul trecut doi ani de închisoare cu suspendare! Acum, același Borcea Ionuț Cristian ar fi pătruns, fără drept, pe timpul nopții dar și ziua, în șase autoturisme neîncuiate și neasigurate, parcate în diverse zone în municipiul Bârlad, de unde ar fi sustras bunuri de valoare găsite în interior. Este din nou arestat preventiv pentru 30 de zile, de data asta de către magistrații bârlădeni. Cu siguranță, de data aceasta condamnarea nu va mai fi cu suspendare!

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat din Bârlad, Ionuț Cristian Borcea, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în formă continuată, în perioada 2020 – ianuarie 2023, în municipiul Bârlad. „În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, fără drept, pe timpul nopții dar și ziua, în șase autoturisme neîncuiate și neasigurate, parcate în diverse zone din municipiul Bârlad, și ar fi sustras bunuri de valoare găsite în interior. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 5.000 lei. La data de 13 martie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a emis mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile”, menționează inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad din dosarul de urmărire penală. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B.C.I. cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată,având 6 acte materiale comise în noaptea de 01/02.12.2020, în dauna persoanei vătămate S. N., în noaptea de 20/21.08.2021, în dauna persoanei vătămate P. F.C. comisă în noaptea de 29/30.09.2021, în dauna persoanei vătămate S.B.P., comisă în ziua de 03.12.2022, în dauna persoanei vătămate R. M., comisă în noaptea de 16/17.12.2022, în dauna persoanei vătămate A. C.și comisă în ziua de 17.01.2023, în dauna persoanei vătămate B.B.L.), pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 14.03.2023 și până la data de 12.04.2023, inclusiv”, este decizia judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului. Despre întreaga activitate a lui Cristian Ionuț Borcea din Bârlad, arestat ieri preventiv, puteți citi mai jos:

Ultimele Știri

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/borcea-arestat-de-judecatorii-barladeni-s-a-lasat-de-droguri-si-s-a-apucat-de-furat/

Ultimă oră

Același autor