20 C
Satu Mare
27 aprilie, 2024

BREAKING NEWS

Iulia Vîlceanu a primit Golden Buzz la Românii au Talent. Andra: Ai făcut oamenii din sală să plângă, ne-ai ridicat în picioare!

16.03.2024 00:11

15.03.2024 23:53

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Una dintre concurentele de la „Românii au Talent”, ediția a 6-a, este Iulia Vîlceanu, o tânără studentă la psihologie, în vârstă de 20 de ani.

Iulia Vîlceanu este cântăreață și compozitoare, vine din Satu Mare și îi place să scrie piese pe care ulterior le cântă. Ea a dezvăluit că a început să scrie versuri încă de la vârsta de 11 ani.

„Pasiunea pentru muzică, în orice formă a ei, a venit de când eram foarte mică și asta probabil că s-a întâmplat și pentru că întotdeauna aveam muzică în jurul meu. Părinții mei sunt juriști. Mama cânta la chitară prin facultate, eu am avut tot timpul chitara în casă. Mama m-a și învățat primul acord la chitară.

Am început să scriu când eram destul de mică, aveam 11-12 ani. A început prin a fi o modalitate de exprimare. Nu mă gândeam neapărat că o să fac ceva cu el și dacă mă gândeam era doar la nivel idealist.”, a spus tânăra.

Andra a întrebat-o care sunt sursele de inspirație, iar tânăra a dezvăluit că este inspirată de ceea ce o înconjoară și atunci când are un gând trebuie neapărat să-l pună pe foaie.

„Mi s-a întâmplat să scriu o piesă după ce am văzut pe cineva mergând pe stradă într-un anumit fel și mi s-a întâmplat să scriu o piesă după ce foarte mult timp nu mă lasă să dorm un anumit concept.

Deseori este exact așa: stau și mă uit și îmi vine un gând pe care trebuie să-l scriu pentru că nu o să mă lase în pace până când nu-l scriu. Scriam dintotdeauna, într-o oarecare formă, e modul meu de a mă exprima. De când eram foarte, foarte mică am început să inventez cântecele. Apoi am început să cânt la chitară, pe la 11-12 ani. Atunci am început să zic că scriu. Este o profesie și mi-ar plăcea să o fac tot restul vieții.”, a spus Iulia Vîlceanu.

Tânăra a fost foarte emoționată, mai ales pentru că urma să cânte o piesă compusă de ea.

„Întotdeauna am avut o oarecare reținere. Mi-e frică când le cânt prietenilor o piesă personală, dar pe o scenă cum este a voastră. Cred că frica nu e un lucru de care ar trebui să fugim. Pentru că frica semnalează un moment în care crești, înseamnă că ajungi într-un loc în care nu ai mai fost înainte. Ăsta e un sentiment mai important decât frica, e un fel de a sări în ocean și vedem ce o să iasă.”, a spus Iulia.

Reacția juriului

„Ce-ai făcut cu noi. Ai făcut oamenii din sală să plângă, ne-ai ridicat în picioare. Vreau să-ți spun că am simțit așa: într-o lume plină de zgomot tu ești acea notă pură care ajunge direct la suflet.”, a spus Andra.

„Versurile sunt absolut superbe. Pare așa o compoziție dintr-o lume pe care o credeam pierdută, uitată, pentru că, nu-i așa, și muzică evoluează. Mai avem probabil foarte puțin până la muzica făcută doar din emoticoane, dar e foarte frumos când descoperi că în continuare se scrie muzică, se scriu versuri și cineva cântă din suflet ceva ce simte cu adevărat. Mi-a mers la suflet.”, a spus Andi Moisescu.

„Îți prevăd un viitor foarte mare în ceea ce privește muzica.”, a spus Bobonete.

„Cred că ești, în primul rând, o povestitoare. Tu folosești o dată muzica, emoția adică sufletul și intelectul. Nu neapărat în ordinea asta. Consider că foarte rar se întâmplă ca un artist să reușească să le combine pe toate.”, a spus Dragoș Bucur.

Iulia Vîlceanu a primit Golden Buzz-ul

Smiley și Pavel Bartoș i-au adus cea mai mare bucurie tinerei după ce i-au oferit Golden Buzz-ul.

„Vrem să spunem și noi ceva pentru tine. Această faptă nu poate să treacă neobservată și nepedepsită.”, a spus Smiley în timp ce Pavel Bartoș apăsa butonul.

„Mă bucur enorm că le-am luat-o tuturor înainte și am apăsat primii pe Golden Buzz în numele frumuseții fenomen.”, a spus Pavel Bartoș.

15 Martie 2024, 22:34

Sursa: https://www.dcnews.ro/iulia-vilceanu-a-primit-golden-buzz-la-romanii-au-talent-andra-ai-facut-oamenii-din-sala-sa-planga-ne-ai-ridicat-in-picioare_952408.html

Ultimă oră

Același autor