20 C
Satu Mare
8 septembrie, 2024

Ce a pățit un individ din Baia Mare care a încercat să FORȚEZE o fetiță de 10 ani să-l însoțească / „A recurs inclusiv la forța fizică”

FOTO – Caracter ilustrativ

Publicat: 14/06/2024, 13:06

Un incident alarmant a avut loc pe o stradă din municipiul Satu Mare. O fetiță de 10 ani a fost acostată de un bărbat în vârstă de 41 de ani.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, individul a fost ulterior internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Satu Mare.

Un bărbat de 42 de ani a sesizat poliția cu privire la incident, oferind detalii despre locația și comportamentul suspectului.

„Polițiștii de ordine publică au identificat la scurt timp persoana reclamată pe o altă stradă din municipiul Satu Mare”, a informat IPJ într-un comunicat, notează News.ro.

Fetița, audiată în prezența mamei

Bărbatul de 41 de ani a fost preluat de un echipaj de ambulanță și internat ulterior la Psihiatrie pentru evaluare și tratament.

Fetița a fost audiată de polițiști în prezența mamei sale. Potrivit relatărilor ei, bărbatul a încercat să o convingă să-l însoțească, recurgând inclusiv la forță fizică. Copila a refuzat și a cerut ajutor de la trecători, evitând astfel o situație care ar fi putut avea consecințe grave.

Poliția continuă investigațiile pentru a clarifica toate circumstanțele incidentului.

Bărbatul internat la Psihiatrie va fi supus unei evaluări psihiatrice complete pentru a determina starea sa mentală și eventualele tratamente necesare.

Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social.

A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală.

S-a

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri –

14 Jun, 14:26

Știri externe –

14 Jun, 14:23

Actualitate –

14 Jun, 14:16

Ultima oră

14 Jun, 14:02

14 Jun, 14:00

14 Jun, 13:40

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/fetita-abordata-barbat-incercat-convinga-insoteasca-satu-mare-20232856

Ultimă oră

Același autor