7.9 C
Satu Mare
29 martie, 2024

Ciolacu, apel la colegii săi din coaliţie: să terminăm orice fel de speculaţii

„Să terminăm orice fel de speculaţii în zona publică şi să ne facem treaba cel puţin la nivelul la care l-am făcut până acum” – este apelul preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, la adresa colegilor săi de coaliţie.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, vineri seara, la Vaslui, despre rotaţia premierilor de anul viitor.

„Trecem într-o perioadă în care intoxicăm românii cu tot felul de ştiri false, intenţionat sau neintenţionat. Mi-aş dori să nu încercăm să acoperim anumite evenimente petrecute cu nişte ştiri false”, a răspuns preşedintele PSD.

Potrivit lui Ciolacu, rotaţia premierilor va avea loc conform acordului politic semnat şi asumat de către coaliţie: „Principiul de la care plecăm este clar cel stipulat în acord. Vă reamintesc că şi noi, şi partenerii de la Partidul Naţional Liberal şi de la UDMR, de la minorităţi, suntem oameni politici. Sunt convins că la un moment dat, când va fi oportun, vom sta de vorbă mai în detaliu. Până atunci lucrurile sunt prevăzute într-un acord. Nu înţeleg de ce vorbim în spaţiul public despre ce se întâmplă peste 5 luni, când priorităţile românilor sunt cu totul şi cu totul altele”.

„Eu am văzut priorităţile cetăţenilor din Vaslui astăzi în sală, a consilierilor, a preşedintelui organizaţiei de seniori, a primarilor, nu a vorbit nimeni despre ce ministere se schimbă, dacă se schimbă, au cu totul şi cu totul alte priorităţi. De aceea mă bucur şi fac un apel şi colegilor mei din coaliţie: să vedem ce avem de făcut, fiindcă venim cu anumite discuţii foarte profunde că lucrurile chiar aşa se întâmplă sau nu se vor întâmpla, aşa începem să afectăm funcţionarea anumitor ministere şi a actului de guvernare. Suntem nişte oameni politici responsabili şi cred că trebuie să intrăm în nevoile românilor şi să terminăm orice fel de speculaţii în zona publică şi să ne facem treaba cel puţin la nivelul la care l-am făcut până acum”, a adăugat liderul social-democrat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/politic/ciolacu-apel-la-colegii-sai-din-coalitie-sa-terminam-orice-fel-de-speculatii-21525476

Ultimă oră

Același autor