15 C
Satu Mare
8 mai, 2024

Doi TINERI de 18 și 20 de ani, aflați pe o motociletă au pierit într-un accident violent. Aveau un ghiozdan plin cu droguri la ei

Publicat: 11/09/2023, 10:43

Doi tineri de 18 și 20 de ani au pierit în urma unui tragic accident petrecut pe Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare după ce au intrat în cu motocicleta într-un autovehicul.

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost notificați cu privire la un accident rutier pe Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că un tânăr de 20 de ani din Satu Mare care se afla pe o motociletă împreună cu o tânără de numai 18 ani, a murit după ce a intrat în violent în spatele unui autoturism.

Tânăra a supraviețuit în urma impactului deosebit de puternic. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare în stare foarte gravă.

Din păcate, tânăra prezenta leziuni extrem de grave la nivelul capului, astfel încât medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

În urma perchezițiilor efectuate la locul accidentului, politiștii au găsit în ghiozdanul tânărului 450 de grame de metamfetamină și cannabis, existând suspiciuni că acesta ar fi implicat în trafic de droguri, transportând, probabil, substanțe interzise la cererea unor persoane necunoscute. Autoritățile au cerut probe de sânge pentru a determina dacă tânărul era sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise, potrivit PresaSM.

Ancheta continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și trafic de stupefiante.

Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020.
Începând

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Sport –

11 Sep, 12:11

11 Sep, 12:09

Marius Tucă Show –

11 Sep, 11:55

Ultima oră

Știri politice –

11 Sep, 11:54

Actualitate –

11 Sep, 11:51

11 Sep, 11:33

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/doi-tineri-de-18-si-20-de-ani-aflati-pe-o-motocileta-au-pierit-intr-un-accident-violent-aveau-un-ghiozdan-plin-cu-droguri-la-ei-20051961

Ultimă oră

Același autor