7.1 C
Satu Mare
27 aprilie, 2024

Elena Lasconi spune că a primit oferte de la toate partidele: A fost o presiune foarte mare. Sunt acum în luneta tuturor

Elena Lasconi a dezvăluit în exclusivitate la Digi24 că a primit oferte de la toate partidele, dar, în ciuda presiunii foarte mari, a ales să „meargă înainte” cu echipa USR. Primarul Municipiului Câmpulung a mărturisit că își dorește un nou mandat și speră la un procent de 70% la alegerile locale.

„Sunt în această echipă, am rămas în această echipă și credeți-mă că au fost niște presiuni extraordinare asupra mea. Au fost presiuni de la celelalte partide să intru la ei”, a spus Elena Lasconi în exclusivitate la Digi24.

Elena Lasconi a dezvăluit cum a ajuns „în luneta tuturor”.

„Și pentru că se tot vorbește despre o posibilă candidatură la prezidențiale, și eu m-am menținut pe poziție pentru că eu nu-mi negociez crezul și valorile, de asta sunt acum în vizorul tuturor și în luneta tuturor”, a spus Lasconi.

Elena Lasconi a evitat să răspundă la întrebarea legată de o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidențiale și a precizat că își dorește, deocamdată, un scor bun la alegerile locale.

„Eu mă ocup acum cu alegerile locale. Și apoi o să mă gândesc, să vedem ce e de făcut. La ce se întâmplă acum și la ce trăiesc acum, și la faptul că mă duc înainte în echipa USR pentru că o consider varianta cea mai bună pentru a schimba România în bine, după ce mi se întâmplă toate lucrurile astea și toate atacurile astea, este momentul în care eu am decis că mă duc până la ultima suflare pe linia asta”, a spus Elena Lasconi.

„Eu îmi doresc foarte mult să obțin un scor bun la locale, și nu pentru că le cer, nu e o favoare, și pentru că îi rog pe câmpulungeni să voteze ce au văzut pe teren, faptele. Pentru că pentru ce îmi doresc eu, e să fiu aleasă cu 70% și să fac 50% în consiliu, sunt toate zilele mele în slujba Câmpulungului”, a mai precizat primarul Municipiului Câmpulung, Elena Lasconi.

Elena Lasconi a refuzat să spună exact ce partide i-au făcut oferte, dar a subliniat că nu a „stat de vorbă” cu AUR.

„Am fost căutată de la cel mai înalt nivel al partidelor, nu o să dau nume și oricum pe unii dintre oamenii cu care am vorbit… Eu nu sunt genul care să mă apuc să dau din casă, nu sunt bârfitoare. M-a căutat și AUR, dar n-am stat de vorbă cu ei. N-am vrut să stau nici măcar de vorbă. Toată lumea promovează ce crede că, nu știu, i-ar ajuta, ar da bine”, a mai spus Lasconi.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/elena-lasconi-spune-ca-a-primit-oferte-de-la-toate-partidele-a-fost-o-presiune-foarte-mare-sunt-acum-in-luneta-tuturor-2733017

Ultimă oră

Același autor