8.9 C
Satu Mare
25 aprilie, 2024

FOTO | Controale pe Valea Prahovei pentru depistarea șoferilor care nu respectă regulile de circulație pe timp de iarnă. „Se vor desfășura în special în perioadele cu avertizări meteo”

FOTO – Facebook.com/drdp Brașov

Publicat: 03/02/2023, 23:24

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRRDP) Brașov a anunțat, printr-un mesaj pe Facebook, că în această perioadă, efectuează mai multe controale pe Valea Prahovei, cu ajutorul Poliției Rutiere și a Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR).

„Având în vedere că în ultima perioadă am întâlnit din ce în ce mai des autovehicule neechipate corespunzător pe drumurile naționale, am cerut ajutorul instituțiilor competente pentru a intensifica verificările, mai ales în zonele montane. Sperăm ca în acest fel să reducem numărul incidentelor în care sunt implicate mașini care nu au cauciucuri corespunzătoare sau care tranzitează tronsoane de drum cu trafic restricționat pentru anumite categorii de autovehicule (în cazul camioanelor)”, scriu reprezentanții DRDP Brașov.

Aceste controale se vor desfășura în special în perioadele cu avertizări meteo (viscol, ninsoare etc.) unde un autovehicul neechipat corespunzător poate provoca probleme mari și să blocheze atât traficul cât și intervenția utilajelor de deszăpezire, mai spuns aceștia.

În final, au și câteva recomandări pentru conducătorii auto: pe timp de iarnă, nu plecați la drum fără să fiți pregătiți pentru a circula în condiții de iarnă și să vă amânați călătoria dacă pe traseul ales sunt anunțate blocaje sau trafic îngreunat.

Vă recomandăm și:

Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online.

După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Marius Tucă Show –

15 Mar, 22:31

Știri –

15 Mar, 22:24

Știri politice –

Ultima oră

15 Mar, 22:12

Actualitate –

15 Mar, 21:48

15 Mar, 21:30

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/controale-pe-valea-prahovei-pentru-depistarea-soferilor-care-nu-respecta-regulile-de-circulatie-pe-timp-de-iarna-19919904

Ultimă oră

Același autor