2.1 C
Satu Mare
6 decembrie, 2023

Galerie Foto

Invazie de vedete la prima cursă de Formula 1 din Las Vegas după 40 de ani: David Beckham, Paris Hilton, Brad Pitt, printre spectatori

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a câştigat Marele Premiu de la Las Vegas, penultima cursă a sezonului 2023. Este a 53-a victorie a sa în cariera de Formula 1.

Verstappen a obţinut şi a 18-a victorie a sezonului. El a fost urmat de monegascul Charles Leclerc (Ferrari) şi de mexicanul Sergio Perez (Red Bull).

La cursa de la Las Vegas au fost prezente şi multe vedete, printre care Justin Bieber, Zlatan Ibrahimovici, David Beckham, Shaquille O’Neal, Paris Hilton, Gordon Ramsey, Brad Pitt, Patrick Dempsey și Cara Delavigne.

Noul circuit de Formula 1 din Las Vegas este amenajat în centrul orașului și are o lungime de 6,2 kilometri și 17 viraje, iar viteza maximă se anunță a fi comparabilă cu cea care poate fi atinsă pe circuitul de la Monza (Italia). Distanța totală parcursă de piloți este de 310 kilometri (50 de tururi).

Orașul Las Vegas a mai găzduit două curse de Formula 1 în urmă cu aproximativ 40 de ani, în 1981 și 1982.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/sport/invazie-de-vedete-la-prima-cursa-de-formula-1-din-las-vegas-dupa-40-de-ani-david-beckham-paris-hilton-brad-pitt-printre-spectatori-2586299

Ultimă oră

Același autor