10.5 C
Satu Mare
30 aprilie, 2024

Horoscop 10 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zi „frustrantă” pentru mai multe zodii. Daniela Simulescu: O luăm razna

10.04.2024 09:57

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

„Iată că a venit și această zi de 10 aprilie, una puțin frustrantă pentru că ne apropiem de conjuncția Marte – Saturn în Pești. În teorie știi cum e, Marte e Micul Malefic, iar Satur e Marele Malefic, dacă stăm să ne gândim la cuvintele astea o luăm razna. De fapt, e în felul următor: Marte reprezintă acțiunea, furia, curajul, energia și nerăbdarea, iar Saturn reprezintă răbdarea, blocajele, maturitatea și rezistența. Când cei doi se întâlnesc, bineînțeles, prima dată avem un blocaj, o frustrare, dar de fapt avem reziliență”, a spus astrologul Daniela Simulescu la începutul emisiunii.

Nu îți priește această conjuncție. Se petrece în casa a 12-a, Marte e guvernatorul tău și este undeva în tăcere, în întuneric, mai are și un gard în față, nu vezi, este gardul, te lovești de el, te duci mai la stânga, mai la dreapta, să sari, să dai puțin în spate că poate primești puțină lumină de pe ici pe colo… Cu alte cuvinte, cât mai multă odihnă, cât mai multă relaxare și să nu iei nimic personal, iar trecutul e trecut.

Această conjuncție este foarte bună pentru a fi mai selectiv în zona socială, că poate de unii prieteni ai tras, ai tras, dar cât să mai tragi? Nu mai merge. Creștem, unii oameni rămân cu noi în călătoria noastră, unii oameni nu rămân. Pe moment am putea să ne simțim neplăcut, să avem impresia că am greșit cu ceva, dar nu ați greșit cu ceva, aceasta este ordinea vieții. Fii mai pragmatic în ceea ce privește planurile tale pentru viitorul apropiat.

Ți se pare că ar trebui să primești mai multă atenție la locul de muncă și, de fapt, primești mai multe sarcini și mai multe responsabilități fără să ți se zică bravo. Dar nu e momentul să te plângi, nu e momentul să te superi, e momentul să fii responsabil, să iei decizii și să te comporți precum un adult.

E un aspect foarte bun pentru cei care vor să plece într-o altă țară sau vor să se întoarcă în țara natală. E un moment în care vă invit să fiți mai atenți la călătorii și aș mai putea spune că această conjuncție e prielnică pentru cei care vor să obțină o diplomă sau o certificare.

Pentru voi conjuncția asta nu este cea mai plăcută. Vă arată că buzunarele nu sunt atât de pline pe cât v-ați fi dorit și cumva nici ceilalți nu vă vor susține financiar așa cum ați fi visat.

Conjuncția se petrece în Casa a 6-a, ceea ce înseamnă că atmosfera din cadrul cuplului este una mai spinoasă, poate mai rece, poate mai frustrantă. Dar știți cum este? Nu totul e lapte și miere într-o relație. Trebuie să vă mai așteptați și la zile din acestea în care vă uitați urât unul la altul.

10 apr 2024, 09:56

Sursa: https://www.dcnews.ro/horoscop-10-aprilie-berbec-taur-gemeni-rac-leu-fecioara-o-zi-frustranta-pentru-mai-multe-zodii-daniela-simulescu-o-luam-razna_955478.html

Ultimă oră

Același autor