7.1 C
Satu Mare
28 aprilie, 2024

Incendiu la un depozit de materiale de construcţii din Satu Mare. Au ars sute de paleţi

Pompierii au intervenit marţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de materiale pentru construcţii din localitatea Oraşu Nou, din judeţul Satu Mare.

La sosirea pompierilor, incendiul se la manifesta violent.

Au ars aproximativ 300 de bucăţi de paleţi.

Sursa foto: ISU Satu Mare

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă SOMEŞ al judeţului Satu Mare a fost solicitat să intervină în jurul orei 15.00 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de materiale pentru construcţii din localitatea Oraşu Nou. La locul evenimentului s-au deplasat 12 pompieri din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti Oaş cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor. La intervenţie a participat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Oraşu Nou. La sosirea echipajelor profesioniste la faţa locului, incendiul se la manifesta violent la paleţii depozitaţi pe o suprafaţă aproximativă de 50m²”, anunţă ISU Satu Mare.

Pompierii ajunşi la faţa locului au lichidat incendiul.

„În urma acestuia au ars aproximativ 300 de bucăţi de paleţi, fiind salvate alte stive de paleţi de pe o suprafaţă aproximativă de 200m². Sursa probabilă de aprindere a fost stabilită ca fiind jar sau scânteie. Din fericire nu au existat persoane rănite”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 20:13

astăzi, 19:42

astăzi, 19:41

astăzi, 18:26

astăzi, 18:24

astăzi, 17:42

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/incendiu-la-un-depozit-de-materiale-de-constructii-din-satu-mare-au-ars-sute-de-paleti-22282730

Ultimă oră

Același autor