13.1 C
Satu Mare
24 aprilie, 2024

Incendiu puternic la o centrală termică şi un atelier mecanic din Satu Mare

Un incendiu puternic a afectat în noaptea de sâmbătă spre duminică un atelier mecanic și o centrală termică din Satu Mare.

Sursa foto: mediafax.ro

Trei ore a durat intervenția pompierilor.

Potrivit ISU Satu Mare, pompierii au fost solicitați să intervină la stingerea unui

produs la o anexă gospodarească pe strada Lunca Sighet.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la un atelier mecanic, la centrala termică pe combustibil solid și la depozitul aferent centralei, unde se afla o cantitate însemnată de material lemnos.

Intervenția a fost îngreunată din cauza vântului puternic și a faptului ca hidranții stradali din zonă nu au funcționat la parametrii necesari alimentării cu apă a autospecialelor, transmite ISU Satu Mare.

Totodată, exista riscul ridicat de propagare la casa de locuit și la casele din vecinătate, acestea fiind alipite sau la distanță mică de locul producerii incendiului.

După mai bine de trei ore, incendiul a fost lichidat.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost jar sau scântei purtate de vânt, locul focarului fiind centrala termică.

Au ars acoperișul celor trei anexe gospodăreşti pe o suprafață de 100 metri pătrați cu bunurile depozitate, respectiv utilaje mecanice, cinic metri cub de lemn și acoperișul casei din vecinătate pe o suprafață de doi metri pătrați, potrivit Mediafax.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/incendiu-puternic-centrala-termica-atelier-satu-mare-666182.html

Ultimă oră

Același autor