4.3 C
Satu Mare
duminică, 4 decembrie, 2022

Incredibil! Traficanții de droguri din Satu Mare au furat camerele de filaj cu care erau urmăriți

Publicat la 1 octombrie 2022, 15:26

DIICOT a anunțat că a reușit să destructureze o rețea de traficanți de droguri, marijuana, care era cultivată pe un câmp din localitatea Bolda, județul Satu Mare. În timpul operațiunii de supraveghere, traficanții cultivatori și-au dat seama de acest lucru și le-au furat polițiștilor două camere de luat vederi.

În dosarul instrumentat de

, procurorii de la Crimă Organizată au efectuat mai multe percheziții. Persoanele bănuite sunt acuzate că au cultivat

, într-o seră, unde aveau toate instrumentele necesare. În total, spun anchetatorii au fost descoperite 15 kilograme de

„Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o prindere în flagrant delict, urmată de punerea în executare a 3 mandate de percheziții domiciliare, unul în localitatea Bolda, respectiv 2 în municipiul Satu Mare, la 3 persoane, cu vârste de 58, 34, respectiv 32 de ani, din Satu Mare, bănuite de

de risc, respectiv nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, se arată în comunicatul

Au fost furate camerele de supraveghere

Potrivit presei locale, la data de 11 august 2002, polițiștii de la operațiuni speciale care aveau ca obligație să îi supravegheze pe traficanții de droguri, au informat că le-au dispărut camerele de supraveghere.

Doi dintre traficanți ar fi descoperit două dintre camerele de luat vederi, după care le-au demontat și le-au ascuns.

, la percheziții, unul dintre suspecți a scos dintr-o ascunzătoare cele două camere pe care le-a predat procurorilor.

Traficanții trimiși în judecată

Procurorii DIICOT Satu Mare au dispus trimiterea celor trei bărbați în judecată, pentru acuația de trafic de droguri.

„În urma perchezițiilor domiciliare, a fost descoperită o cultură outdoor, compusă din 11 plante, în diferite stadii de dezvoltare, aproximativ 15 kilograme de masă verde și au fost ridicate și indisponibilizate 800 de grame de muguri de cannabis, 7 telefoane mobile, 2 grindere, un cântar de precizie, o carabină de vânătoare, 13 cartușe și o dronă performantă, destinată supravegherii culturii”, se arată în rechizitoriu, potrivit sursei citate.

Satu Mare pare raiul cultivatorilor de canabis

În luna august 2022, procurorii DIICOT au efectuat 12 percheziții, la o altă grupare de traficanți de droguri, care produceau canabis pentru vânzare.

„Cu ocazia celor 12 percheziții domiciliare efectuate în cursul acestei zile, au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor 19 colete cu o substanță vegetală verde oliv (aproximativ 11 kilograme), o pungă cu o substanța cristalină alb-gălbuie (aproximativ 300 de grame), 2 plicuri cu ziplock conținând o substanță cristalină alb-gălbuie, un borcan cu urme de substanță vegetală”, se arată în comunicatul DIICOT.

Sursa: https://evz.ro/incredibil-traficantii-de-droguri-din-satu-mare-au-furat-camerele-de-filaj-cu-care-erau-urmariti.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,038FaniÎmi place
211CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă

Vaslui Plus