13.9 C
Satu Mare
16 septembrie, 2024

Măsuri pentru fluidizarea traficului la graniţa cu Ungaria. Maşinile aşteaptă la Petea 150 de minute

În urma creşterii timpilor de aşteptare pentru autoturisme la ieşirea din România spre Ungaria, autorităţile au luat o serie de măsuri pentru a fluidiza traficul în punctele de trecere a frontierei Petea şi Urziceni.

Maşinile aşteaptă la Petea 150 de minute.

1054 afișări

Conform Poliţiei de Frontieră, a fost dispusă suplimentarea angajaţilor la controlul documentelor.

De asemenea, este folosită la maxim capacitatea punctelor de trecere ale frontierei, în limita configuraţiei acestora şi în măsura în care acest lucru este posibil, sunt suplimentate arterele de control pe sensul de ieşire din ţară, precum şi echipamentele folosite pentru verificarea documentelor.

De asemenea, poliţiştii de frontieră sătmăreni din cadrul STPF Satu Mare şi SPF Petea, în cooperare cu echipaje din cadrul IPJ Satu Mare, respectiv IJJ Satu Mare, acţionează permanent în zonă pentru fluidizarea traficului şi pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Totodată, cetăţenii din zona adiacentă frontierei de stat pot folosi sâmbăta, în intervalul orar 10.00 – 18.00 (ora României) şi punctele temporare de trecere a frontierei Bercu şi Peleş (în zona de competenţă a SPF Petea) şi Horea (în zona SPF Carei).

Maşinile aşteaptă la Petea 150 de minute, la Urziceni 120, iar la Valea lui Mihai 100 de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 22:40

astăzi, 22:31

astăzi, 21:19

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/masuri-pentru-fluidizarea-traficului-la-granita-cu-ungaria-masinile-asteapta-la-petea-150-de-minute-22474336

Ultimă oră

Același autor