12.1 C
Satu Mare
24 aprilie, 2024

O autoutilitară care transporta butelii a luat foc după ce a intrat într-o ţeavă de gaz, în Satu Mare

Un incendiu a izbucnit, astăzi, la o autoutilitară care transporta butelii. Mașina ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat într-o țeavă de gaz, în Satu Mare

Sursa foto: presasm.ro

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare a fost alertat marți să intervină la stingerea unui

produs la o autoutilitară, în localitatea Pișcolt, care, din primele informații, a părăsit partea carosabilă, lovind o țeavă de gaz.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent la întreaga autoutilitară cu posibilitatea producerii unei explozii, dat fiind faptul că aceasta era încărcată cu aproximativ 20 de butelii cu gaz butan.

Totodată, incendiul a cuprins și casa de locuit aflată în imediata apropiere, existând posibilitatea de extindere la întreaga locuință și la o altă casă învecinată.

În urma incendiului 14 butelii au explodat

Pompierii militari au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, concomitent cu oprirea propagării acestuia. A fost anunțat și operatorul de gaz care s-a deplasat la fața locului pentru închiderea/oprirea alimentării cu gaz de pe magistrală, notează

În urma intervenției, pompierii au lichidat incendiul, salvând casa din vecinătate și aproximativ 70 la sută din casa avariată de la flăcările autoutilitarei.

În urma incendiului au explodat 14 butelii, a ars în totalitate autoutilitara și s-a distrus învelitoarea de tablă pe o suprafață de aproximativ 100 m pătrați, geamurile și pereții unei camere din incinta locuinței.

Șoferul, cu vârsta aproximativă de 30 ani, a fost transportat în stare conștientă la spital de către Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o scânteie mecanică, potrivit ISU Satu Mare.

Citeşte şi:

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/incendiu-autoutilitara-care-transporta-butelii-accident-teava-de-gaz-satu-mare-667121.html

Ultimă oră

Același autor