12.9 C
Satu Mare
9 mai, 2024

O FEMEIE din Satu Mare, bătută și sechestrată chiar de propriul soț pentru că „nu conducea cum trebuie”. Soția a luat o decizie drastică

Sursa foto: Pixabay – Caracter ilustrativ

Publicat: 07/09/2023, 08:32

O femeie din Negrești-Oaș, județul Satu Mare a fost agresată, înjurată și sechestrată în casă chiar de soțul ei care a făcut o criză de nervi acuzându-și soția că „nu conduce cum trebuie”.

Potrivit relatărilor femeii, incidentul a avut loc în timpul unei vizite la târgul din localitatea Vama. Soțul ei a izbucnit într-un scandal monstru, criticând vehement modul în care aceasta conducea mașina cu care se deplasau. În timpul altercației, el a folosit cuvinte jignitoare și expresii ofensatoare la adresa ei.

Ulterior, la întoarcerea la domiciliu, în jurul orei 20:00, soțul a escaladat situația, amenințându-și soția cu acte de violență, ulterior a sechestrat-o în imobilul lor. Cu toate acestea, victima a reușit să scape și a mers direct la Poliție pentru a relata ce s-a întâmplat.

De asemenea, femeia s-a adresat și instanței de judecată unde a cerut emiterea unui ordin de protecție împotriva soțului ei, cu cerința ca acesta să părăsească temporar locuința și să se abțină de la orice contact cu victima timp de 6 luni.

În cele din urmă femeia a decis să retragă cererea de ordin de protecție împotriva soțului după ce a informat instanța că soțul său lucrează în străinătate și nu se va întoarce acasă în viitorul apropiat, potrivit PresaSM.

Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020.
Începând

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Video –

07 Sep, 10:12

Știri –

07 Sep, 10:08

Sport –

07 Sep, 10:00

Ultima oră

Actualitate –

07 Sep, 09:56

07 Sep, 09:54

07 Sep, 09:46

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/o-femeie-din-satu-mare-batuta-si-sechestrata-chiar-de-propriul-sot-pentru-ca-nu-conducea-cum-trebuie-sotia-a-luat-o-decizie-drastica-20049402

Ultimă oră

Același autor