17 C
Satu Mare
1 mai, 2024

O femeie din Satu Mare își plânge fiica în vârstă de 20, care s-a SINUCIS, și e disperată că nu poate ajunge la înmormântare. Care este motivul

Georgiana, alături de mama sa

Publicat: 11/02/2024, 18:27

Georgiana, o tânără în vârstă de doar 20 de ani, a fost găsită moartă la patru zile de la dispariţie. Se aruncase de pe o clădire din curtea fostei Intreprinderi de Prelucrare a Lemnului din Satu Mare, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal.

O persoană a observat trupul neînsuflețit al fetei, sâmbătă, în jurul orei 17.00. A sunat imedia la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112, iar un echipaj medical ajuns la fața locului, care nu a putut decât să constate decesul.

În scurt timp, a fost identificată ca fiind Georgiana, o tânără de 20 de ani, din comuna Medieșu Aurit, care dispăruse în municipiul Satu Mare.

De patru zile nu se mai știa nimic de ea, ultima dată fiind văzută marți, 6 februarie, în jurul orei 18.00. Polițiștii iau în calcul sinuciderea. Pe acoperişul de unde s-a aruncat au fost găsite nişte bani şi geaca fetei, iar jos, lângă fată se afla telefonul ei, scrie PresaSM.ro.

Mama tinerei a scris un mesaj emoţionat pe pagina de Facebook, mărturisind că, din păcate, nu poate participa la înmormântarea propriei sale fiice, din cauza unor neînţelegeri cu fostul ei soţ, tatăl tinerei.

„Dragul meu copil, nu am putut să-mi iau rămas bun de la tine. Mi-ai lăsat un gol imens în inimă, ca mamă. Dumnezeu să te primească în împărăția Lui. Te iubesc foarte, mult draga mea fată, golul ce mi l-ai lăsat în inima mea o să-l am pe viață. Eu ți-am fost și mamă și tată, cu mine ai ținut legătura dintre părinții tăi, în ultimul an! Îmi pare rău ca nu am să vin la înmormântare, din cauza tatălui tău! Dar te am aici în inimă toată viața mea, dragă mea fetiță. Somn lin spre cer, puiuțul lui mama” , este mesajul emoționant al mamei sale.

FOTO – Facebook

Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online.

După ce a

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

11 Feb, 19:33

Sport –

11 Feb, 19:07

Vremea –

11 Feb, 19:04

Ultima oră

11 Feb, 18:49

Știri –

11 Feb, 17:26

Știri externe –

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/o-tanara-de-20-de-ani-s-a-sinucis-in-curtea-fostei-intreprinderi-de-prelucrare-a-lemnului-din-satu-mare-20148181

Ultimă oră

Același autor