10 C
Satu Mare
25 aprilie, 2024

O mamă și-a convins soțul, sora și copiii să sară de la balcon. Unul dintre copii a supravieţuit

O femeie și-a determinat soțul, sora și copiii să sară în gol de la etajul șapte, din cauza războiului din Ucraina.

Sursa foto: pixabay.com

Femeia, soțul acesteia, sora ei geamănă și fiica lor în vârstă de opt ani au murit după ce s-au aruncat de la balcon. Băiatul femeii, în vârstă de 15 ani, a supravieţuit dar a fost grav rănit.

Nasrine Feraoun, în vârstă de 41 de ani, credea în teorii ale conspiraţiei şi avea suspiciuni în ceea ce privește guvernul și autoritățile locale.

Sora ei geamănă, Narjisse, soțul ei, Eric David, în vârstă de 40 de ani, și fiica lor, în vârstă de opt ani, au murit după ce s-au aruncat de la balconul apartamentului lor din

, Elveția.

Doar fiul lor în vârstă de 15 ani a supraviețuit, scrie

Poliția susține teoria sinuciderii colective

Analizele medico-legale nu au arătat niciun semn de violență pe trupurile celor decedați. De asemenea, în urma autopsiilor nu au fost găsite urme de droguri.

Martorii care au surprins tragedia au spus că niciunul nu a țipat în cădere, iar poliția susține teoria sinuciderii colective.

Citiţi şi:

Cazul acestei familii va fi acum închis, a anunțat poliția din Montreux, la un an de la tragedia în care au murit patru persoane.

Apartamentul în care locuiau era plin de alimente, medicamente, materiale de igienă – toate foarte bine organizate, potrivit anchetatorilor care au percheziționat locuința.

Familia era izolată de restul comunității

Cele două femei credeau că lumea reprezintă un loc în care nu merită să trăiești și îi îndemnau pe copii să creadă la fel.

„Pandemia Covid-19 și războiul din Ucraina nu au făcut decât să sprijine această convingere”, au declarat anchetatorii, conform Daily Mail.

Sinuciderea lor colectivă ar fi fost planificată cu atenție.

Sursa: https://www.antena3.ro/externe/femeie-sot-sora-copii-sinucidere-razboi-ucraina-669328.html

Ultimă oră

Același autor