13.9 C
Satu Mare
16 mai, 2024

(P) De acest 1 Mai luptați pentru un job mai bine plătit! LINK Academy oferă o reducere de până la 950 € din taxa de școlarizare

Din articol

În spiritul comemorării luptelor glorioase și a marilor realizări ale mișcării muncitorești, Ziua Internațională a Muncii din acest an vă oferă oportunitatea de a vă îmbunătăți condițiile de viață luptând pentru un job sigur și mai bine plătit!

Iar pentru a face această luptă mai ușoară și de succes, LINK Academy s-a străduit să organizeze o campanie mare de 1 Mai în cadrul căreia veți avea ocazia să obțineți o reducere de până la 950 EUR pentru o școlarizare de un an de zile pentru cele mai atractive poziții IT.

Deveniți parte a clasei muncitoare hi-tech și obțineți cunoștințe pentru cele mai bine plătite joburi din viitor

Majoritatea angajaților întâmpină această sărbătoare luptându-se să-și găsească orice fel de job, să aibă un salariu care să le asigure un trai decent și să lucreze în condiții normale.

Există însă și o clasă muncitoare care nu trebuie să lupte pentru drepturile sale, chiar și în acest moment în care, din cauza incertitudinii geopolitice și economice actuale, se produce o criză majoră, care desființează multe joburi. Cei care au realizat că viitorul este în tehnologia informației și au devenit parte a clasei muncitoare din domeniul IT nu numai că nu trebuie să-și facă griji pentru job, ci pot să-și aleagă și unde vor lucra și pentru ce salariu.

Sectorul IT este una dintre puținele ramuri ale industriei care nu este foarte afectată de criză, iar numărul de joburi și căutarea de personal de calitate sunt în creștere. De aceea, LINK Academy ne transmite: „De acest 1 Mai, luptați pentru condiții de muncă mai echitabile prin dobândirea celor mai bine plătite cunoștințe IT.

O reducere considerabilă de 950 EUR pentru cea mai modernă școlarizare IT

Marea ofertă de 1 Mai la LINK Academy are loc în perioada 26 aprilie – 3 mai și vă permite să vă înscrieți cu o reducere de 950 EUR pentru cea mai modernă școlarizare IT de un an. Trebuie doar să alegeți unul dintre cele șase domenii (programare, design și multimedia, administrare, IT business, design 3D și CAD și dezvoltare de aplicații mobile) care se potrivește cel mai bine intereselor voastre.

Indiferent de domeniul pe care îl alegeți, școlarizarea la LINK Academy vă va oferi abilitățile IT care vă vor permite să aveți o carieră profitabilă. La această instituție, vă așteaptă:

Ajutor în alegerea unei cariere în IT și găsirea unui job : Centrul pentru Dezvoltarea Carierei vă va oferi ajutor profesional în căutarea celor mai bune opțiuni pentru viitoarea voastră carieră în IT, precum și în căutarea unui job după absolvire: de la ajutor de specialitate în crearea unui CV, pregătirea pentru interviuri, până la legături cu companii din întreaga regiune.

Portofoliu construit deja în timpul școlarizării : LINK Academy este una dintre puținele instituții educaționale care vă permite să câștigați experiența de lucru necesară încă din timpul școlarizării prin programe educaționale gratuite, cum ar fi LINK Apprentice Program și IT Practice Center. Veți avea oportunitatea să aplicați tot ce ați învățat în proiecte IT reale și astfel să vă construiți un portofoliu GitHub/Behance bogat. De asemenea, veți dobândi cunoștințe despre cum să creați un profil atractiv pe platformele freelance, să negociați cu clienții și să obțineți proiecte profitabile.

Satisfacție garantată 100% : Dacă nu găsiți un job în termen de 12 luni de la absolvire, primiți complet gratuit oricare dintre cursurile online rămase.

Perfecționare gratuită în limbi străine : Pentru o carieră de succes și posibilitatea de angajare în companii străine, LINK Academy vă oferă cursuri gratuite de limba engleză și germană.

Ajutor în studiu : Dacă întâmpinați orice problemă în studiu în timpul școlarizării, aveți la dispoziție un Consilier de ajutor pentru studiu, care vă va ajuta să depășiți orice obstacol.

A plicații Android și iOS : Prin aplicațiile LINK Academy pentru Android și iOS, veți putea studia oriunde v-ați afla.

Certificate de prestigiu ca o confirmare la nivel internațional a cunoștințelor dobândite

Puteți obține cunoștințele practice de care aveți nevoie pentru a vă începe cariera în IT în modul care vi se potrivește cel mai bine – școlarizându-vă în clase cu cel mai modern echipament LINK Academy sau online, prin intermediul

Această platformă vă permite să parcurgeți materialul online, să urmăriți cursurile, să comunicați cu coordonatorii și colegii și să aveți aceleași condiții educaționale precum cursanții care frecventează cursurile în clasă, oriunde v-ați afla.

Ambele modele de școlarizare vă oferă o expertiză egală și oportunitatea de a obține unul dintre numeroasele certificate IT recunoscute la nivel internațional, cum ar fi Oracle, Autodesk, Adobe, Microsoft, Cisco, Linux Professional Institute, CompTIA, ISTQB, Python Institute, Unity, CIW, ICM, Google și altele. Aceste certificate vor reprezenta confirmarea oficială a cunoștințelor pe care le-ați dobândit.

Numărul de locuri este limitat. Înscrieți-vă din timp!

Oferta de 1 Mai la LINK Academy are loc în perioada 26 aprilie – 3 mai, iar numărul de cursanți care vor putea obține o reducere de până la 950 EUR la înscriere este limitat. LINK Academy subliniază că numărul de locuri libere va fi repartizat în ordinea sosirii solicitărilor de înscrieri și că toți cei interesați ar trebui să se înregistreze din timp dacă doresc să își rezerve locul.

Dacă doriți să începeți o școlarizare la LINK Academy care să vă permită să întâmpinați următoarea sărbătoare de 1 Mai ca un expert foarte bine plătit, înscrieți-vă accesând

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/lumea-digitala/p-de-acest-1-mai-luptati-pentru-un-job-mai-bine-platit-link-academy-ofera-o-reducere-de-pana-la-950-e-din-taxa-de-scolarizare-2776497

Ultimă oră

Același autor