12.9 C
Satu Mare
28 aprilie, 2024

Partidul AUR a validat mai multe candidaturi pentru alegerile locale. Actorul Mugur Mihăescu este, oficial, candidat

Partidul AUR, care dorește o schimbare radicală a clasei politice, merge în cursa pentru locale cu un puhoi de traseiști. Funcții noi pentru oamenii vechi din politică.

Primul lot de candidați anunțat de AUR pentru șefia a 11 consilii județene din România e format, în proporție de peste 50%, din politicieni care s-au perindat și pe la alte partide de-a lungul ultimilor ani.

Cel mai cunoscut este actorul Mugur Mihăescu care va candida la șefia CJ Olt dar și la europarlamentare.

Acesta și-a început cariera politică inițial la Partidul Verde, apoi a trecut la Uniunea Națională Pentru Progresul României, UNPR partid condus de Gabriel Oprea.

După acest episod a fost inclusiv consilierul Gabrielei Firea, pe vremea în care era primarul Capitalei.

Recomandare din top articole

În Suceava, AUR merge în cursa pentru Consiliul Județean cu Miron Neculai, primarul comunei Bosanci, fost ALDE, apoi recrutat de PNL și ulterior dat afară de liberali.

În Teleorman, cei de la AUR merg în cursa către CJ cu Gabriel Florea, care în 2016 a candidat din partea Partidului România Unită dar n-a avut succes.

Bihorul este râvnit de către formațiunea lui George Simion prin Ciprian Blejan, fost ALDE.

În Satu Mare vorbim tot despre un candidat de import la Consiliul Județean, respectiv Vlad Băculescu care a făcut parte din Forța Dreptei partid înființat de Ludovic Orban.

Sursa: https://www.antena3.ro/emisiuni/news-hour-with-cnn/partid-aur-candidatura-alegeri-locale-actor-mugur-mihaescu-703412.html

Ultimă oră

Același autor