22 C
Satu Mare
27 mai, 2024

Paul Stănescu aruncă „ZARURILE” pentru PSD. „Cine va câștiga toate cele patru rânduri de alegeri, va conduce România zece ani!”

Publicat: 27/01/2024, 15:34

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, face afirmații extrem de importante, în contextul unui an electoral definitoriu pentru următorii ani. „Bătălia” politică este mare, iar „zarurile” sunt aruncate la scenă deschisă. Oficialul este de părere că formaţiunea care va câştiga toate cele patru rânduri de alegeri din acest an va conduce România timp de un deceniu, el spunând că PSD nu are „absolut nicio scuză” pentru a nu câştiga toate rundele de alegeri, făcând trimitere, în acest context, la funcţiile publice pe care le ocupă cei de la PSD la nivel judeţean.

De asemenea, el l-a felicitat pe Marcel Ciolacu ”pentru câtă răbdare are şi cum reuşeşte să împartă energia, dacă se poate, cu toţi cetăţenii din această ţară”.

„Eu cred că cine va câştiga toate aceste alegeri, toate patru rânduri de alegeri, subliniez lucrul ăsta, va conduce România zece ani”, a afirmat secretarul general al PSD sâmbătă, în discursul ţinut la conferinţa de alegeri a PSD Satu Mare. Acesta a adăugat că PSD „a demonstrat de fiecare dată când a fost la guvernare că ştie să conducă România.”

„Niciodată nu s-au întâmplat atâtea evenimente sau situaţii negative”

Paul Stănescu a vorbit şi despre „situaţiile negative” din ultima perioadă, de când PSD se află la guvernare, el spunând că în contextul acestor evenimente Marcel Ciolacu „a trebuit să facă lucruri care nu s-au făcut în 30 de ani de zile.”

„Astăzi, având în sală preşedintele nostru, primul-ministru al României, doar şase luni, şase luni şi ceva de când e această funcţie, niciodată nu s-au întâmplat atâtea evenimente sau situaţii negative. Vă aduceţi aminte, azilele groazei, cum a venit în două săptămâni, Crevedia, Ferma Dacilor, revolte peste tot, a trebuit să facă lucruri care nu s-au făcut în 30 de ani de zile.

Eu îl felicit pe preşedintele nostru, pe primul ministru, pentru câtă răbdare are şi cum reuşeşte să împartă energia, dacă se poate cu toţi cetăţenii din această ţară, o energie pozitivă. Ce vreau să spun cu lucrurile astea? Vreau să spun că nu avem nicio scuză (…) să nu putem spune că nu avem toate condiţiile necesare să intrăm în aceste bătălii şi să le câştigăm pe toate.

Nu avem absolut nicio scuză, la Satu Mare avem prefectul judeţului, o serie de colegi care sunt în anumite funcţii, eu sper ca în 2024 să aveţi mult mai multe funcţii”, a adăugat Stănescu. Acesta s-a arătat convins că PSD va fi la guvernare şi după alegerile din acest an”, a conchis Paul Stănescu, potrivit news.ro.

„Şi mă, măgarilor, oamenii ăia au construit România, oamenii aceia sunt părinţii şi bunicii noştri!”

Premierul Marcel Ciolacu i-a catalogat, sâmbătă, „măgari” pe cei care contestă măsurile de majorare a pensiilor, adăugând că vârstnicii „au construit România.”

Prezent, sâmbătă la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene PSD Satu Mare, preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a vorbit despre „pomenile electorale”

„Nu am nicio reţinere să spun: sunt un om care îmi asum lucruri, şi bune, şi rele. Sunt un om care ştiu să mă aplic şi să văd că, dacă continuăm cu pomeni electorale, se duce România în cap. Şi normal că mediul de afaceri vede că suntem direcţionaţi doar într-o anumită zonă, dar nici nu mai pot să rabd să-i văd la televizor că în continuu discută de unde sunt bani pentru pensionari.

Şi mă, măgarilor, oamenii ăia au construit România, oamenii aceia sunt părinţii şi bunicii noştri! Eu nu pot lăsa acei oameni să moară de foame, să nu aibă bani de medicamente! Sunt o prioritate a unui guvern condus de un social-democrat dar avem obligaţia de a menţine echilibrul, s-au terminat extremele!”, a afirmat Marcel Ciolacu, sâmbătă, în aplauzele celor prezenţi la conferinţa de alegeri a PSD Satu Mare.

CITIȚI ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

27 Jan, 17:00

27 Jan, 16:45

Știri externe –

27 Jan, 16:20

Ultima oră

Știri politice –

27 Jan, 13:57

Video –

27 Jan, 13:56

27 Jan, 13:31

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/paul-stanescu-arunca-zarurile-pentru-psd-cine-va-castiga-toate-cele-patru-randuri-de-alegeri-va-conduce-romania-zece-ani-20138867

Ultimă oră

Același autor