25.5 C
Satu Mare
1 mai, 2024

Posibilă tentativă de suicid în staţia de metrou Obor. Circulaţia trenurilor a fost afectată

Circulaţia metrourilor a fost afectată, joi seară, după ce un călător a căzut pe şine în staţia de metrou Obor.

ACTUALIZARE 20:18 – Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată joi seara în condiţii normale pe Magistrala 1, începând cu ora 20:05, a anunţat compania de transport subteran de călători.

Știrea inițială:

Circulaţia metrourilor este afectată, joi seară, după ce un călător a căzut pe şine în staţia de metrou Obor.

„Metrorex informează că astăzi, 18.04.2024, în jurul orei 19:00, în statia de metrou Obor, în sensul de mers spre Gara de Nord, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie”, a transmis, joi seară, Metrorex, potrivit News.ro.

„Până la finalizarea intervenţiei organelor abilitate, circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 se desfăşoară în sistem pendulă între Dristor şi Iancului şi între Ştefan cel Mare şi Republica. Momentan în staţia Obor nu se circulă”, a mai transmis Metrorex.

Sursa citată a precizat că, potrivit procedurilor interne, se va deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/posibila-tentativa-de-suicid-in-statia-de-metrou-obor-circulatia-trenurilor-a-fost-afectata-2765461

Ultimă oră

Același autor