16.1 C
Satu Mare
27 aprilie, 2024

Satu Mare: Elicopterul SMURD solicitat după ce doi tineri au dispărut în râul Someş

Elicopterul SMURD a fost solicitat, sâmbătă, în localitatea Babaşeşti, judeţul Satu Mare, după ce doi tineri ai intrat în apele râului Someş cu o maşină. Unul dintre ei a fost scos.

Detaşamentul de pompieri Satu Mare intervine cu o autospecială de descarcerare, un autocamion cu două bărci, o ambulanţă SMURD B2 si ambulanţa SMURD TIM, în localitatea Babaşeşti, pentru salvarea a doi tineri care au intrat în apele râului Someş cu o maşină.

La faţa locului a fost solicitat şi elicopterul SMURD.

Din primele informaţii, una dintre victime, cu vârsta de aproximativ 18 ani, a fost scoasă din apă. Victima este conştientă şi primeşte îngrijiri medicale la faţa locului.

Pentru căutarea celei de a doua victimă, a fost trimis în sprijin un echipaj cu 4 scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa”. Totodată la faţa locului intervin în sprijinul echipajelor de pompieri, forţe din cadrul IJJ şi IPJ Satu Mare. La faţa locului este prezent şi un echipaj SAJ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 17:44

duminică, 19:00

24 iun 2023

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/satu-mare-elicopterul-smurd-solicitat-dupa-ce-doi-tineri-au-disparut-in-raul-somes-21981501

Ultimă oră

Același autor