15 C
Satu Mare
28 martie, 2024

Satu Mare: O femeie este cercetată după ce şi-a ucis nou-născutul imediat după naştere, apoi a aruncat corpul acestuia într-un canal cu apă aflat lângă casă

6 mar 2023

O femeie este cercetată de procurorii din Satu Mare după ce şi-a ucis nou-născutul imediat după naştere, iar apoi a aruncat corpul acestuia într-un canal cu apă aflat lângă casă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă, că o femeie este cercetată sub control judiciar pentru comiterea infracţiunii de uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă.

“Din probatoriul administrat în cauză rezultă că, în noaptea de 1-2 martie 2023, după ce a născut la domiciliul din localitatea Călineşti Oaş, sat. Coca, nr.119, jud. Satu Mare, un nou născut de sex feminin, născut viu şi viabil, suspecta G. L. a ucis nou născutul, prin obstrucţionarea orificiilor respiratorii cu un corp moale după care l-a aruncat pe acesta într-un canal cu apă situat în spatele imobilului de domiciliu, în urma acestor activităţi rezultând decesul nou născutului, care s-a datorat asfixiei mecanice”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/satu-mare-o-femeie-este-cercetata-dupa-ce-si-a-ucis-nou-nascutul-imediat-dupa-nastere-apoi-a-aruncat-corpul-acestuia-intr-un-canal-cu-apa-aflat-langa-casa-1922402706002023031521045179

Ultimă oră

Același autor