11 C
Satu Mare
16 aprilie, 2024

Servicul de Permise și Înmatriculare Vaslui primește ajutorul colegilor din Iași și Covasna

De către

14 martie 2023

Vestea bună pentru vasluieni: examinarea practică la traseu pentru cei care vor să obțină permisul va merge mai repede, iar în zilele de 24 și 25 martie vasluienii care vor să înmatriculeze sau să-și preschimbe permisul o vor putea face fără programare. Lucru acesta a devenit posibil datorită sprijinul pe care funcționarii de la Servicul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Vaslui îl primesc de la colegii lor din Iași și Covasna.

Prefectura Vaslui anunță că la Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Vaslui, în perioada 25-26 martie 2023, activitatea de examinare practică a candidaților la proba de traseu va fi susținută beneficiind de aportul unor examinatori delegați din cadrul altor servicii publice comunitare din țară. Mai mulți examinatori din județele Covasna și Iași vor veni la Vaslui, pentru a-i ajuta pe polițiștii vasluieni să examineze cât mai mulți candidați.

„Pentru activitățile de examinare, preschimbare permis românesc și înmatriculări, în zilele de 24 și 25 martie 2023, programul de lucru va fi cuprins în intervalul 8.00-14.00. În cele două zile în care la Vaslui vor fi detașați colegi din alte județe se vor prelua documente fără o programare făcută în prealabil. Persoanele care depun documentația cerută potrivit legislație în vigoare pentru înmatriculare, vor ridica plăcuțele în ziua de 27 martie, dupa ora 13.00”, a anunțat Prefectura Vaslui.

Serviciul de la Vaslui a făcut solicitări către Serviciile Publice Comunitare Regim Permise Conducere și Înmatriculare din mai multe județe, care au o activitate ceva mai redusă și așteaptă un răspuns în acest sens și din județul Suceava.

„Scopul acestor măsuri este de a rezolva problemele cetățeanului şi facem tot ce putem cu resursele limitate de care dispunem! În prezent, vasluienii așteaptă circa două luni pentru a susține proba practică a examenului auto”, transmite Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Vaslui.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2023/03/servicul-permise-si-inmatriculare-a-vehiculelor-vaslui/

Ultimă oră

Același autor