20 C
Satu Mare
8 septembrie, 2024

Tragedia de la Natisone. Cristian este căutat pe malul râului. Echipele de căutare au găsit cartea de credit şi cercelul uneia dintre fete

astăzi, 07:10

Cristian Molnar este căutat acum pe malul râului Natisone, la Premariacco, în Friuli, după ce salvatorii au scotocit defileele periculoase ale râului, „atât cât a fost posibil să caute”, a explicat primarul localităţii, Michele De Sabata.

„Dar faptul că munca scafandrilor a fost temeinică este demonstrat de ultimele descoperiri”, subliniază De Sabata. „Apele au returnat cartea de credit a uneia dintre fete şi un cercel”, a declarat primarul, care nu a precizat dacă este vorba de bunurile Patriziei Cormis sau ale Biancăi Doroş.

El a subliniat că în râu sunt gropi foarte adânci şi „nici măcar dronele subacvatice nu pot intra şi ieşi”.

Coordonatorul Protecţiei Civile din Premariacco, Matteo Modonutti, a explicat că acum se procedează la un protocol de căutare care va funcţiona „cinci zile la rând”. Pentru moment, Cristian este căutat de unităţi canine, care vor continua până joi, când se va reevalua situaţia.

25 iunie – Medika TV –

. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

27 iunie – Maraton Profit News TV – Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Cristian Molnar, în vârstă de 25 de ani, a dispărut în râul Natisone, în Premariacco, la 31 mai.

Tot atunci au dispărut şi Patrizia Cormos şi Bianca Doroş, care se aflau împreună cu Cristian.

Trupurile neînsufleţite ale celor două fete au fost găsite a doua zi, ele fiind înmormântate în Satu Mare.

Sursa: https://www.news.ro/externe/tragedia-de-la-natisone-cristian-este-cautat-pe-malul-raului-echipele-de-cautare-au-gasit-cartea-de-credit-si-cercelul-uneia-dintre-fete-1922401023002024060721639471

Ultimă oră

Același autor