18.4 C
Satu Mare
21 iunie, 2024

Tudose: Nu ne este uşor să înţelegem ce au votat bucureştenii, de ce au votat 40% Nicuşor Dan. A fost un vot împotriva Gabrielei Firea

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a afirmat că social-democraţilor nu le este foarte uşor să înţeleagă de ce bucureştenii au votat în proporţie de 40% cu

şi a adăugat că a fost un vot împotriva Gabrielei Firea. El a mai spus că PSD este mulţumit de rezultatul alegerilor, per ansamblu a luat un scor foarte bun şi este victorios în alegeri, câştigând până acum aproape 26 de consilii judeţene.

„Recunosc că încă încercăm să înţelegem acest lucru. Nu ne vine foarte uşor să înţelegem ce au votat bucureştenii, de ce au votat 40% Nicuşor Dan. Chiar eu, unul, nu înţeleg şi, ca şi dumneavoastră, trăim majoritatea timpului în Bucureşti”, a declarat Mihai Tudose, întrebat dacă se aştepta să fie aşa mare diferenţa de procente între Nicuşor Dan şi Gabriela Firea, marţi la postul B1 TV, potrivit News.ro.

De asemenea, chestionat dacă, în opinia sa a fost un vot pentru Nicuşor Dan, ori a fost mai degrabă un vot împotriva Gabrielei Firea, vicepreşedintele PSd a răspuns: „Aş spune că a fost un vot împotriva Gabrielei Firea”.

„Doamna Gabriela Firea a fost beneficiara unui val negativ, unei emoţii puternice negative acum patru ani, când ştiţi ce era PSD ş.a.m.d. Acum chiar e de neînţeles, dar ştiţi cum e, românii prin vot nu greşesc, aşa s-au exprimat. Acceptăm jocul democratic”, a mai precizat Tudose.

El a mai afirmat că social-democraţii, per ansamblu, sunt mulţumit de rezultatele alegerilor.

„PSD este mulţumit de rezultatul alegerilor, un scor foarte bun, suntem pe primul loc, am câştigat consiliile judeţene, aproape 26 astăzi, când stăm de vorbă, mai se numără, mai sunt contestaţii, primărie de sector la Sectorul 2, una în plus, deci suntem victorioşi”, a conchis Tudose.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/tudose-nu-ne-este-usor-sa-intelegem-ce-au-votat-bucurestenii-de-ce-au-votat-40-nicusor-dan-a-fost-un-vot-impotriva-gabrielei-firea-2824019

Ultimă oră

Același autor