7.9 C
Satu Mare
18 aprilie, 2024

Un bărbat a murit şi alţi doi au ajuns la spital, după ce o presă pentru îndoit şi tăiat tabla s-a răsturnat peste ei

Un bărbat a murit, sâmbătă după-amiază, iar alţi doi au fost răniţi în timp ce încercau să monteze o presă folosită pentru îndoit şi tăiat tabla. Cei doi răniţi au fost duşi la spital. Poliţiştii anunţă că au deschis o anchetă, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Incidentul s-a produs în după amiaza zilei de sâmbătă, în localitatea Năneşti unde mai multe persoane, membri ai aceleiaşi familii, lucrau pentru a monta o presă folosită la îndoit şi tăiat tablă.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că în timp ce un bărbat efectua montarea presei, la un moment dat aceasta s-a răsturnat şi sub ea a fost prins un bărbat de 44 de ani din localitate, căruia i-a fost declarat decesul de către echipajele S.M.U.R.D. şi salvare sosite la faţa locului. Totodată, au mai fost accidentaţi alţi doi bărbaţi de 31 respectiv 25 de ani, ambii din Năneşti. Bărbatul de 31 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare, iar cel de 25 de ani, la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, informează Poliţia judeţeană Maramureş.

Trupul neînsufleţit al bărbatului de 44 de ani, a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei pentru stabilirea cauzei decesului, în urma necropsiei, potrivit News.ro.

Poliţiştii au deschis dosar penal care vizează infracţiuni de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Cazul nu este încadrat drept accident de muncă, fiind vorba despre rude care se ajutau între ele.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/un-barbat-a-murit-si-alti-doi-au-ajuns-la-spital-dupa-ce-o-presa-pentru-indoit-si-taiat-tabla-s-a-rasturnat-peste-ei-2364597

Ultimă oră

Același autor