13.9 C
Satu Mare
16 septembrie, 2024

Un microbuz cu 11 călători, o autoutilitară şi un autoturism au fost implicate într-un accident

Un accident în care au fost implicate un microbuz cu 11 călători, o autoutilitară şi un autoturism a avut loc, marţi, într-o localitate din judeţul Satu Mare.

Nicio persoană nu a ajuns la spital.

Imagine cu caracter ilustrativ

„Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă SOMEŞ al judeţului Satu Mare au acţionat în această dimineaţă, în jurul orei 10.25, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire şi stingere a incendiilor si pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în localitatea Tăşnadul Nou”, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)

La locul evenimentului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare şi două ambulanţe SMURD B2 din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei şi a Punctului de Lucru Tăşnad. Au fost prezente şi echipajele medicale din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean cu trei autospeciale.

„În evenimentul rutier a fost implicat un microbuz cu 11 călători, o autoutilitară şi un autoturism. La sosirea echipajelor de intervenţie, persoanele se aflau în afara autoturismelor, conştiente, fiind asistate medical la faţa locului. Nicio persoană nu a necesitat transportul la Unitatea medicală”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 15:00

astăzi, 14:58

astăzi, 14:52

astăzi, 14:32

astăzi, 14:13

astăzi, 07:59

ieri, 21:41

ieri, 19:16

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/un-microbuz-cu-11-calatori-o-autoutilitara-si-un-autoturism-au-fost-implicate-intr-un-accident-22460343

Ultimă oră

Același autor