15 C
Satu Mare
28 martie, 2024

Un român s-a dus la sediul poliției din Salzburg și a spus că are o bombă nucleară în rucsac

15 martie 2023

4 ore ago

– Advertisement –

Un român de 40 de ani a fost condamnat în Austria după ce s-a prezentat pe 11 februarie la sediul poliției din Salzburg și le-ar fi spus polițiștilor că are „o bombă nucleară” asupra lui, scrie Krone.at Polițiștii austrieci au luat amenințarea în serios și au lansat o operațiune de amploare în care au fost implicate și forțele speciale. Românul a declarat după ce a fost prins că încerca doar să atragă atenția asupra faptului că avea o băutură răcoritoare Schartner Bombe în rucsac.

Românul a apărut marți în fața unei instanțe din Salzburg și avocatul său a explicat că bărbatul, care nu are cazier, a avut de suferit de pe urma condițiilor igienice corespunzătoare din arest în timp ce executa o pedeapsă cu închisoarea și chiar s-a îmbolnăvit de râie. Drept urmare, el a fost eliberat timp de trei zile din arest și pe 11 februarie s-a întors la sediul poliției din Salzburg să-și continue pedeapsa. „Îi pare foarte rău de ce s-a întâmplat”, a adăugat avocatul. Bărbatul de 40 de ani a declarat în fața judecătorului că a vrut doar să-și execute pedeapsa primită pentru mai multe amenzi neplătite. La intrare în secție, a enumerat ce avea în buzunare. „Aveam o Schartner Bombe în rucsac”, a declarat românul absolventul de psihologie și sociologie, care pentru moment nu are loc de muncă în Austria.

Citește mai mult la:

Ultimele Știri

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/un-roman-s-a-dus-la-sediul-politiei-din-salzburg-si-a-spus-ca-are-o-bomba-nucleara-in-rucsac/

Ultimă oră

Același autor