20 C
Satu Mare
8 septembrie, 2024

UPDATE – ISU Satu Mare – Patru pompieri au ajuns la spital după ce li s-a făcut rău în timpul unei intervenţii / Incendiul de la depozitul de carton se manifestă în continuare / Numărul pompierilor, suplimentat – FOTO

SATU MARE

astăzi, 16:43

Patru pompieri de la inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare au ajuns la spital după ce li s-a făcut rău în timpul unei intervenţii pentru stingerea unui incendiu izbucnit joi după-amiază la o hală in care sunt depozitate deşeuri din carton şi hârtie.

ISU Satu Mare anunţă că numărul echipajelor a fost suplimentat.

”Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă intervin la faţa locului 15 autospeciale de stingere cu apă şi spumă (1 din BH, 2 din MM, 3 SVSU, 1 aeroport SM), 1 autospecială de salvare la înălţime tip scară, 1 ventilator cu presiune pozitivă, echipajul de prim ajutor, terapia intensivă mobilă de la nivelul judeţului şi 3 autospeciale de primă intervenţie şi comandă , cu un număr de 67 cadre militare”, anunţă ISU Satu Mare.

ŞTIRE INIŢIALĂ

: Conform oficialilor ISU Satu Mare, patru pompieri au avut nevoie de îngrijiri medicale, toţi patru fiind transportaţi la unitatea de primiri urgenţe din Satu-Mare in timpul unei intervenţii de stingere a unui incendiu care a cuprins un depozit de carton şi hârtie.

Celor patru pompieri li s-a făcut rău din cauza efortului fizic intens şi a temperaturii extrem de ridicate, suferind stări de leşin.

Incendiul a cuprins un depozit in care se află deşeuri de carton şi hârtie, in municipiul Satu Mare, focul extinzându se pe o suprafaţă de trei mii de metri pătraţi.

Există riscul că incendiul sa se extindă şi la o a doua hală. Nouă autospeciale ale pompierilor intervin pentru stingerea incendiului. Autorităţile au emis mesaj Ro Alert.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/update-isu-satu-mare-patru-pompieri-au-ajuns-spital-dupa-s-facut-rau-timpul-unei-interventii-incendiul-depozitul-carton-manifesta-continuare-numarul-pompierilor-suplimentat-foto-1922404311002024071621664558

Ultimă oră

Același autor