20 C
Satu Mare
8 septembrie, 2024

UPDATE – Satu Mare: Accident rutier pe DN19 între trei maşini / Opt persoane au fost rănite, printre ele fiind şi minori / Toate victimele au fost duse la spital

astăzi, 14:17

Pe DN 19 Satu Mare şi Sighetu Marmaţiei, între localităţile Botiz şi Ciuperceni, judeţul Satu Mare, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, soldat cu rănirea a opt persoane, transmite Centrul Infotrafic din IGPR.Primele verificări ale poliţiştilor arată ca accidentul s-a produs în condiţiile în care două autoturisme s-au ciocnit, unul dintre acestea fiind proiectat într-un al treilea autoturism.

– Potrivit Poliţiei Satu Mare, opt persoane au fost rănite în total în urma evenimentului. Cinci dintre victime se aflau în unul dintre autoturisme, printre acestea numărându-se o minoră de 16 ani.

Celălalte trei victime sunt din Sighetu Marmaţiei şi se aflau în autoturismul care circula regulamentar şi în care a fost proiectată una dintre maşini. Printre răniţi se numără şi un băiat de 11 ani. Toate victimele au fost duse la spital.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

ŞTIREA INIŢIALĂ

– Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri şi se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30-45 de minute, mai spune sursa citată.

Sursa: https://www.news.ro/social/update-satu-mare-accident-rutier-pe-dn19-intre-trei-masini-opt-persoane-au-fost-ranite-printre-ele-fiind-si-minori-toate-victimele-au-fost-duse-la-spital-1922401724002024061421641111

Ultimă oră

Același autor