12.1 C
Satu Mare
28 martie, 2024

UPDATE – Şeful Poliţiei Municipale Satu Mare, acuzat că foloseşte ilegal un tichet de parcare pentru persoane cu handicap / Conducerea IPJ a dispus verificări

3 mar 2023

Şeful Poliţiei Municipale Satu Mare, Cătălin Dănciuţi, este acuzat, vineri, că foloseşte ilegal un tichet de parcare pentru persoane cu handicap.

UPDATE: ”

La nivelul unităţii, s-a luat act de aspectele sesizate, fiind dispusă efectuarea de verificări în acest sens. Totodată, Inspectoratul de Poliţiei Judeţean Satu Mare nu tolerează încălcarea de către poliţişti a codului de etică şi deontologie profesională şi nerespectarea legislaţiei în vigoare”, au transmis oficialii IPJ Satu Mare.

ŞTIRE INIŢIALĂ:

”Un altfel de apel umanitar! Profităm de bunăvoinţa voastră pentru a vă ruga să punem mână de la mână să strângem bani pentru un abonament de parcare. Chiar dacă în imagini vedeţi că maşina parcată este “dotată” cu un tichet european de parcare pentru persoane cu handicap, acesta este folosit fraudulos de nimeni altul decât şeful Poliţiei Municipiului Satu Mare, cms şef Dănciuţi Cătălin”, au transmis, vineri, reprezentanţii Sindicatului Europol.

Aceştia afirmă că gestul este ”greu de înţeles”, la salariul pe care-l are şeful Poliţiei.

”Toţi poliţiştii ştiu că principala lui activitate din birou este de a pândi de după perdea când cineva îşi parchează maşina personală pe lângă sediu şi de a forţa colegii de la biroul rutier să le aplice sancţiuni. Mai trist este că şefii ierarhici ai acestui şef ştiau de această situaţia dar nu au luat nicio măsură”, acuză sindicaliştii.

Sursa: https://www.news.ro/social/update-seful-politiei-municipale-satu-mare-acuzat-ca-foloseste-ilegal-un-tichet-de-parcare-pentru-persoane-cu-handicap-conducerea-ipj-a-dispus-verificari-1922405903002023031321041139

Ultimă oră

Același autor