12.1 C
Satu Mare
23 aprilie, 2024

Vasile Dîncu a fost propus pentru funcţia de preşedinte al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO

Sursa: MEDIAFAX FOTO

Publicat: 10/02/2023, 21:19

Senatorul PSD Vasile Dîncu a fost propus vineri pentru ocuparea funcției de preşedinte al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO.

Propunerea a fost făcută către Birourile permanente reunite ale Parlamentului, care au decis vineri că alegerea lui Dîncu în funcţia de preşedinte al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO va fi supusă votului în şedinţa de plen comun din data de 21 februarie.

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc, pe 21 februarie, în şedinţă de plen comun, pentru alegerea preşedinţilor Autorităţii Electorale Permanente şi Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Vasile Dîncu: „România are nevoie de o reformă serioasă. Resetarea ar trebui să înceapă dintr-un proiect guvernamental”

Vasile Dîncu, senator și fost ministru al Apărării Naționale,

într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta consideră că România are nevoie de o reformă serioasă. „Ar trebui să înceapă dintr-un proiect guvernamental”, spune el.

„Nu suntem într-un raport dezastruos în ceea ce privește populația activă și cea inactivă. Cred că sunt inactivi în jur de 10 milioane. Raportul se tot deteriorează. La un moment dat, când vom avea un lucrător și doi pensionari și un lucrător care trebuie să îi țină în spate, va fi foarte complicat”, a declarat Vasile Dîncu.

Conform acestuia, sunt circa 5.4 milioane de români care muncesc în străinătate, iar asta ne va crea o problemă la plata pensiilor.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

15 Mar, 23:09

Marius Tucă Show –

15 Mar, 22:31

Știri –

15 Mar, 22:24

Ultima oră

15 Mar, 22:12

Actualitate –

15 Mar, 21:48

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/vasile-dincu-a-fost-propus-pentru-functia-de-presedinte-al-delegatiei-parlamentului-romaniei-la-adunarea-parlamentara-a-nato-19924316

Ultimă oră

Același autor