8.9 C
Satu Mare
25 aprilie, 2024

Viaţa bate filmul! Şi-a sedus fosta cumnată, de 18 ani. Tatăl fetei l-a căutat prin Europa până l-a găsit și l-a ucis: „Uită-te cine sunt. Uită-te la mine, idiotule”

Un român este judecat, marți, în Franța, după ce în 2020 și-a ucis potenţialul ginerele, susținând că a vrut să își protejeze fiica.

24 ian. 2023, 20:57

scrie toată povestea din Franţa. Pe 24 iunie 2020, un bărbat de 35 de ani, Marius B, și o fată de 18 ani se aflau în fața unui restaurant. Cazul are în spate o poveste care i-a lăsat fără cuvinte pe anchetatori, care încă încearcă să afle dacă bărbatul de 66 de ani, Dorian B. (nume fictiv), pornise o vânătoare de oameni prin toată Europa sau nu.

“ Discret, se apropie un alt bărbat. Purta mască, un vizor anti-Covid, o șapcă și ochelari de culoare închisă. Ținea în mână un obiect care arată ca un cuțit. Un colier îi atârna la gât. Când a ajuns lângă bărbatul de 35 de ani i-a tras un șut un fund. Cel din urmă ripostează și îi trage un pumn primului, care la rândul său îl înjunghie în gat pe cel tânăr. ‘Uită-te cine sunt. Uită-te la mine, idiotule’, i-a spus el tânărului, înainte de a fugi. Victima a făcut câțiva pași și a căzut la pământ. Fata a plecat cu atacatorul ”, așa descrie presa din Franța scena din 2020.

Rapid, victima a fost identificată. Era un bărbat fără adăpost, venit din România. Conform ONG-urilor, el era un bărbat violent și dependent de narcotice.

Atacatorul locuia în Marea Britanie în momentul evenimentelor. El a fost extrădat și inculpat. Fiica sa se află în România. Bărbatul a susținut că nu a vrut să își ucidă victima și a încercat să explice cum a ajuns în această situație.

“ Cu câțiva ani în urmă, Marius B a intrat în viața lui Dorian B. Căsătorindu-se cu fiica lui cea mare. Toată familia locuia în Marea Britanie. Rapid, izbucnesc tensiunile între bărbat și ginerele său. Acesta din urmă se angajează începe să facă trafic cu droguri și este violent cu soția sa. Cuplul divorțează, dar Marius B. începe o relație cu sora mai mică a fostei sale soții. Aceasta din urmă fuge de părinții ei și pleacă cu fostul cumnat din UK ”, continuă sursa citată.

Inculpatul a povestit că a încercat să își aducă fiica înapoi. Apoi, a aflat că era la Bruxelles, a mers acolo, dar în timpul discuției cu fiica sa au început să se certe și a devenit violent cu ea. După incident, el a fost arestat și apoi eliberat.

Dar problemele au continuat, după declarațiile lui, pentru că un prieten al ginerelui său l-a contactat și i-a spus că fiica lui urmează să fie traficată de Marius B. „Mi-a fost teamă că o va ucide și atunci mi-am spus că o să îmi pără rău dacă nu mă duc”, le-a spus acuzatul anchetatorilor.

A cerut ajutor la ambasada României din Franţa

Ajuns la Paris, Dorian B. a mers la Ambasada României, cerând ajutor în găsirea fiicei sale. “Lovindu-se de un refuz, pleacă singur în căutarea cuplului. La instrucțiunile informatorului său, se îndreaptă lângă o biserică din Arondismentul 10, frecventată de membri ai comunității românești, pe unde ar merge fiica sa și fostul său ginere. I-a văzut. Acuzatul i-ar fi urmărit, în timp ce încerca să sune la poliție pentru a-l ajuta să-și recupereze fiica. Dorian B. ar fi decis în cele din urmă să acţioneze singur. Anchetatorilor le-a explicat că a vrut să-și înjunghie ginerele în picior pentru a-l imobiliza și că lovitura în gât a fost doar un accident”, notează sursa citată.

Sursa: https://www.romaniatv.net/viata-bate-filmul-si-in-franta-si-a-sedus-fosta-cumnata-de-18-ani-tatal-fetei-l-a-cautat-prin-europa-pana-l-a-gasit-si-l-a-ucis-uita-te-cine-sunt-uita-te-la-mine-idiotule_7193231.html

Ultimă oră

Același autor