12.1 C
Satu Mare
6 mai, 2024

Cine e, de fapt, Luminița, femeia ucisă în propriul apartament de un zugrav. Povestea impresionantă de viață

Publicat: 02/07/2023, 13:51

Luminița, femeia în vârstă de 48 de ani ucisă în propria casă, în Satu Mare, chiar de către cel care îi renova apartamentul, nu a avut o viață simplă.

Ultimii ani din viața femeii au fost marcați de adevărate tragedii. În anul 2013, fratele său s-a spânzurat chiar în același apartament, în care și ea și-a găsit sfârșitul. Tatăl său a murit la scurt timp, iar mama i-a murit în acest an, rămânând singură.

Luminița ducea o viață retrasă, spun vecinii. Însă, terminase Facultatea de Psihologie cu note mari și avea în față un viitor promițător, colaborând cu unii dintre cei mai importanți medici din Satu Mare, conform presei locale. Dar viața sa s-a sfârșit brusc.

Criminalul și-a recunoscut fapta

şi-a recunoscut fapta. Victima îl angajase pentru a-i renova locuinţa, dar nu s-ar fi înţeles la bani. Mai mult decât atât, bărbatul a sunat sâmbătă, în jurul orei 18.45, la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 spunând că a găsit-o pe Luminița cu gâtul tăiat. Bărbatul locuia în apropiere și obișnuia să o viziteze des, alături de soția lui, pe victimă, potrivit

Deşi în conversaţia telefonică cu un dispecer de la 112 a subliniat că a venit îngrijorat să o verifice pentru că nu mai răspundea la telefon de dimineaţă, vecinii Luminiţei au o altă versiune. Locatarii ar fi auzit-o ţipând ”Lasă-mă, lasă-mă”, cu o oră înainte de apelul la salvare, fapt ce infirmă varianta acestuia.

În faţa anchetatorilor, criminalul şi-a recunoscut fapta: ” Nu ştiu, cred că din neatenţie. Dintr-o ceartă. A fost nemulţumită cu lucrarea şi m-a ameninţat că ea are avocaţi şi că o să plătesc de 5 ori înapoi. Îmi pare, cum să nu-mi pară. Am luat o viaţă de om. Asta e” , a spus bărbatul care a ucis-o pe Luminița.

Acesta a fost arestat şi, după mai multe ore de audieri, procurorii au decis să îl reţină pe bază de ordonanţă. Duminică, suspectul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri –

02 Jul, 14:28

Actualitate –

02 Jul, 14:20

02 Jul, 13:59

Ultima oră

HOROSCOP –

02 Jul, 13:32

02 Jul, 13:29

02 Jul, 13:19

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/cine-e-de-fapt-luminita-femeia-ucisa-in-propriul-apartament-de-un-zugrav-povestea-impresionanta-de-viata-20007554

Ultimă oră

Același autor