15 C
Satu Mare
30 aprilie, 2024

Popescu Piedone despre „lupta” cu „balaurul politic”: Avem nevoie de umanitate, suntem oameni, trebuie să rezonăm cu oamenii

Publicat: 30/03/2024, 22:46

Cristian Popescu Piedone a fost întrebat, la România TV, cum înțelege să se confrunte cu „balaurul politic”, după ce a declarat că merge cu „biruitorul balaurilor, Sfântul Gheorghe” pentru a se confrunta cu adversarii în cursa pentru Primăria Capitalei.

Primarul Sectorului 5 a explicat, în acest context, candidatura sa pe listele Partidului Umanist Social-Liberal (PUSL).

„Dacă înțelegem cu toții această titulatură a Partidului Umanist Social-Liberal, în primul rând avem vorbim nevoie de umanitate, suntem oameni, trebuie să rezonăm cu oamenii. A face politică, a fi reprezentat de politic, în special social și liberal. Că fără social și astăzi România și administrația în mare parte ne confruntăm cu multe cazuri sociale” , a spus Piedone.

La insistența moderatorului, care a afirmat că, fiind candidat din partea unui partid, el însuși face parte din „balaurul politic”, Piedone a replicat amuzat că el nu este balaur și s-a autodescris într-o notă autoironică: „eu sunt o mică pisică sau maimuță politică raportat la acest balaur care a pus sechestru” pe țară.

Piedone spune că el este „strategul, și șeful” campaniei sale electorale

Cristian Popescu Piedone a declarat, într-o intervenție la Antena3, că el este „strategul, și șeful” campaniei sale electorale și că merge cu „biruitorul balaurilor, Sfântul Gheorghe” pentru a se confrunta cu adversarii în cursa pentru Primăria Capitalei.

„Eu sunt și strategul, și șeful meu de campanie, de astăzi și până în ultima zi a campaniei merg cu Dumnezeu înainte și cu biruitorul balaurilor, Sfântul Gheorghe. Balaurii politici care au acaparat administrația să facă politică, dar să facă politica la nivelul lor, al intelectualități lor”, a declarat Popescu Piedone la Antena 3.

Primarul Sectorului 5 a declarat recent că nu se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei. Asta, în ciuda faptului că este amenințat, înjurat și umilit de către adversarii săi politici.

„Cred că m-am săturat să tot repet nu mă retrag și merg până la capăt. Mă amenință, mă lovesc, mă înjură, mă umilesc. Duc, că am spatele bătătorit de ura lor”, a spus el.

Piedone își spune credința în cetățenii, care „nu îl abandonează”. Primarul le transmite dușmanilor că „a venit ziua decontului”.

Cetățenii sunt sătui de ei. Cetățenii știu cine sunt. Cetățenii știu ce pot. Ei nu mă abandonează. Cetățenii m-au făcut să fiu tare împotriva tuturor atacurilor lor. Chiar dacă mă leagă, dacă mă omoară ei, cetățenii vor rămâne să mă răzbune. Gata cu batjocura, gata cu minciuna. Suntem mulți și nu ne puteți răpune. Suntem mulți, dragi politicieni, și nu fac demagogie. Că vă convine sau nu, a venit ziua decontului.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Regim Alimentar –

10 Apr, 13:35

Știri politice –

10 Apr, 13:32

10 Apr, 13:27

Ultima oră

Știri –

10 Apr, 13:16

Video –

10 Apr, 13:09

Actualitate –

10 Apr, 12:58

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/popescu-piedone-despre-lupta-cu-balaurul-politic-avem-nevoie-de-umanitate-suntem-oameni-trebuie-sa-rezonam-cu-oamenii-20177042

Ultimă oră

Același autor