19 C
Satu Mare
27 aprilie, 2024

Două persoane, prinse în flagrant în judeţul Satu Mare după ce au vândut 50 de grame de drog cu 10.000 de lei / Percheziţii la mai multe adrese

astăzi, 18:16

Poliţiştii şi procurorii au prins în flagrant două persoane, în judeţul Satu Mare, după ce au vândut 50 de grame de drog cu 10.000 de lei. În maşina cu care erau s-au mai găsit droguri, iar anchetatorii au verificat mai multe adrese pentru obţinerea de probe.

”La data de 6 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acţiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracţiunii de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Astfel, poliţiştii au depistat în flagrant delict, în judeţul Satu Mare, două persoane care ar fi comercializat aproximativ 50 de grame de substanţă cu efect psihoactiv (2-MMC), pentru 10.000 de lei”, anunţă, miercuri, IGPR şi DIICOT.

Sursele citate au precizat că, în urma controlului efectuat asupra autoturismului aparţinând uneia dintre persoane, au mai fost descoperite 30 de grame de substanţă cristalină (2-MMC), ambalată în 4 plicuri cu închidere tip ziplock şi suma de bani încasată, de la cumpărător.

”Ulterior, au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, fiind descoperite şi ridicate mai multe mijloace de probă. La aceeaşi dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a celor două persoane”, au mai transmis anchetatorii.

Aceştia au precizat că, miercuri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/doua-persoane-prinse-in-flagrant-in-judetul-satu-mare-dupa-ce-au-vandut-50-de-grame-de-drog-cu-10-000-de-lei-perchezitii-la-mai-multe-adrese-1922401607272024021821485719

Ultimă oră

Același autor