19 C
Satu Mare
27 aprilie, 2024

„Drum lin spre ceruri, ÎNGER al Domnului!”. Raul, un adolescent de 14 ani din Satu Mare, a fost găsit fără suflare de părinţii săi

Raul, un adolescent de 14 ani din Satu Mare, a fost găsit fără suflare de părinţii săi / Sursa FOTO: presasm.ro

Publicat: 15/03/2024, 09:15

La doar 14 ani, pentru Raul, din Satu Mare, viața s-a sfârșit brusc, într-o clipă greu de explicat și înțeles. Părinții l-au găsit fără suflare într-o dimineață, când au intrat în camera lui îngrijoraţi că băiatul nu s-a trezit să meargă la şcoală.

Chemați la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Inima i se oprise cu câteva ore înainte ca părinții să-l găsească nemișcat.

Raul visa la o carieră militară

Raul era un elev în clasa a VIII-a, care visa să urmeze cursurile unui liceu militar. Făcea foarte mult sport, inclusiv la o sală de fitness.

Părinții își amintesc că se mai plângea, uneori, de dureri în piept. Acum, specialiştii iau în calcul varianta ca băiatul să fi avut o afecţiune cardiacă.

Dar cauzele decesului vor fi stabilite după efectuarea autopsiei.

Băiatul va fi înmormântat vineri, 15 martie.

La școală, colegii au transformat într-un altar de flori și lumânări banca în care stătea Raul. Colegii şi prietenii l-au plâns în tăcere.

„În astfel de momente de adâncă durere și tristețe, cuvintele devin insuficiente pentru a exprima profunditatea compasiunii noastre. Pierderea unui copil este una dintre cele mai grele încercări prin care poate trece o familie, iar durerea pe care o resimțiți este cu adevărat inimaginabilă. În aceste clipe tulburătoare, este important să știți că nu sunteți singuri.

spre ceruri, Raul, de acum înger al Domnului! Nu te vom uita niciodata!” , a transmis Alina, potrivit Presa SM.

„ Azi s-a înălțat la ceruri un înger, prea devreme te-ai dus Raul suferința părinților este de neimaginat, suntem în stare de șoc, nu ne vine sa credem că nu mai ești. Dar știm că de acolo de sus îți vei veghea părinții și fratele și surioarele tale. Nu se poate scrie in cuvinte durerea din sufletul unui părinte. Drum lin spre ceruri, condoleanțe părinților” , a spus și Claudia.

Raul va fi condus pe ultimul drum vineri, 15 martie.

„ Cei care doresc sa îl conducă pe ultimul drum pe îngerașul meu frumos, vă așteptăm joi, 14.03.2024, ora 18:00, la priveghiul din satul Necopoi, la capelă. Vineri, 15.03.2024, înmormântarea de la ora 13:00. Drum lin spre îngeri sufletul meu” , a anunțat familia îndoliată.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

15 Mar, 10:08

Social –

15 Mar, 10:00

Sport –

15 Mar, 09:58

Ultima oră

Video –

15 Mar, 09:30

Știri externe –

15 Mar, 09:24

Actualitate –

15 Mar, 09:22

Sursa: https://www.gandul.ro/social/drum-lin-spre-ceruri-inger-al-domnului-raul-un-adolescent-de-14-ani-din-satu-mare-a-fost-gasit-fara-suflare-de-parintii-sai-20166931

Ultimă oră

Același autor