17.1 C
Satu Mare
26 aprilie, 2024

Florin Secureanu, RIDICAT de acasă de polițiști pentru a fi încarcerat după condamnarea de 3 ani și 8 luni cu executare pentru abuz în serviciu

Florin Secureanu, fostul manager de la Spitalul ”Nicolae Malaxa” din București (Sursa foto: ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO)

Publicat: 08/05/2023, 21:13

Florin Secureanu a fost ridicat de polițiști, luni, de la domiciliul său din localitatea Jibiu, județul Sălaj, pentru a fi încarcerat după condamnarea sa la 3 ani și 8 luni cu executare pentru abuz în serviciu.

„Astăzi, 8 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au primit un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, de 58 de ani. În urma activităților specifice desfășurate de polițiști, bărbatul a fost depistat (…) la locuința sa din localitatea Jibou” , se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj.

Florin Secureanu va fi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, urmând a fi transferat la Penitenciarul Satu Mare, în vederea executării pedepsei la care a fost condamnat.

Curtea de Apel București l-a condamnat, luni, pe Florin Secureanu, fostul manager de la Spitalul ”Nicolae Malaxa” din București, la

, într-un dosar instrumentat de DNA. Decizia judecătorilor este definitivă.

În primă instanță,

Vă recomandăm și:

Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online.

După ce a

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Marius Tucă Show –

08 May, 22:41

Știri externe –

08 May, 22:25

Actualitate –

08 May, 22:21

Ultima oră

08 May, 21:50

08 May, 21:26

Video –

08 May, 21:15

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/florin-secureanu-ridicat-de-acasa-de-politisti-pentru-a-fi-incarcerat-19974316

Ultimă oră

Același autor