12.9 C
Satu Mare
28 aprilie, 2024

Satu Mare: Centru rezidenţial unde sunt internaţi vârstnici, evacuat în urma unui incendiu. Nimeni nu a fost rănit

SATU MARE

astăzi, 16:23

Vârstnicii internaţi într-un azil de bătrâni din localitatea Foieni, judeţul Satu Mare, au fost evacuaţi, luni, după ce un incendiu a izbucnit la acoperişul imobilului. Concomitent cu acţiunea de evacuare, pompierii au stins rapid incendiul, fără a exista răniţi în urma evenimentului.

”Detaşamentul de Pompieri Carei a intervenit astăzi, în jurul orei 11.00, pentru lichidarea unui incendiu produs la un centru pentru îngrijirea vârstnicilor din localitatea Foieni. La faţa locului s-au deplasat 10 cadre militare cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă fiind solicitat şi sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Foieni. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta la nivelul hornului cu o propagare de 2 metri pătraţi la colţul acoperişului clădirii”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare.

Reprezentanţi ai instituţiei au declarat pentru News.ro că personalul centrului a început acţiunea de evacuare a vârstnicilor, iar pompierii au evacuat cinci rezidenţi greu deplasabili.

Concomitent cu acţiunea de evacuare pompierii au stins rapid incendiul. Cei internaţi au fost duşi în sala de mese, nefiind nevoie să fie scoşi din centrul rezidenţial.

”În urma evenimentului nu au fost persoane rănite, ocupanţii centrului putându-şi relua activităţile, fără a se mai afla în vreun pericol iminent”, precizează sursa citată.

Sursa: https://www.news.ro/social/satu-mare-centru-rezidential-unde-sunt-internati-varstnici-evacuat-in-urma-unui-incendiu-nimeni-nu-a-fost-ranit-1922402305222024021621483278

Ultimă oră

Același autor