13.9 C
Satu Mare
29 aprilie, 2024

Satu Mare: O femeie a fost rănită, după ce s-a aruncat din maşina pe care o conducea / Autoturismul a luat foc în mers

SATU MARE

astăzi, 14:53

O femeie de 52 de ani a fost rănită, miercuri, în judeţul Satu Mare, după ce s-a aruncat din maşina pe care o conducea. Incidentul s-a produs pe DN 19 F, iar autoturismul a luat foc în mers.

”La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 12.30, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Naţional 19 F, în afara localităţii Odoreu. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că habitaclul unui autoturism, la volanul căruia s-ar fi aflat o femeie de 52 de ani, ar fi luat foc, iar aceasta s-ar fi aruncat, din mers, din autoturism”, a transmis, miercuri, IPJ Satu Mare.

Sursa citată a precizat că, în urma evenimentului, femeia a fost rănită.

”Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, urmând a-i fi prelevate mostre biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/satu-mare-o-femeie-a-fost-ranita-dupa-ce-s-a-aruncat-din-masina-pe-care-o-conducea-autoturismul-a-luat-foc-in-mers-1922405317462024011421463806

Ultimă oră

Același autor