16.4 C
Satu Mare
30 aprilie, 2024

„Sleepy Don”. Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum

Valuri de ironii pe rețelele sociale după ce

ar fi adormit la primul termen al procesului său, care a început la New York. Jurnaliști care au fost în sala de judecată au relatat că Trump a ațipit de mai multe ori imediat după ce a început procesul. Hashtag-urile #SleepyDon și #SleepyDonald au urcat în tendințe pe X (fosta Twitter).

Trump s-a prezentat luni la tribunalul penal din Manhattan, dar a adormit de mai multe ori după începerea procedurilor judiciare, a scris jurnalistul New York Times Maggie Haberman. Afirmația sa a fost susținută de încă un reporter care a participat la proces.

„Nu am auzit niciodată ca un inculpat să adoarmă la propriul său proces, darămite în prima zi”, a scris pe X fostul procuror american Preet Bharara.

„Trump a adormit la procesul său penal”, a scris și Tristan Snell. „Se pare că Sleepy Don este prea bătrân și slab pentru a fi președinte”, a completat avocatul.

„Nu trebuie să fii avocat ca să știi că atunci când inculpatul adoarme în timpul selectării juraților la propriul său proces nu lasă o impresie bună asupra potențialilor jurați”,

fostul procuror federal Renato Mariotti.

„Sincer, lăsați-l să doarmă”,

pe rețelele sociale Joanne Carducci. „Duceți-l într-un birou oval fals la Trump National, spuneți-i că este președinte, dați-i o cola dietetică și un hamburger, puneți-i un videoclip cu natură, închideți ușa în liniște și plecați. #SleepyDon”

„Dacă Biden ar adormi în mijlocul vreunei acțiuni, s-ar face mare vâlvă”,

un comentariu și comentatorul politic Brian Rosenwald . „Dar tipul ăsta este judecat și adoarm”.

„Pentru a fi clar, „Sleepy Joe” este treaz și străbate țara, în timp ce Trump este pur și simplu adormit la propriul său proces penal”, a scris și influencerul Brian Tyler Cohen.

„Am mai pierdut câțiva dolari de când a apărut vestea că Trump a adormit în instanță”,

fostul procuror federal Ron Filipkowski în timp ce a postat o imagine care arată că acțiunile Trump Media pierd din valoare pe fondul veștii despre presupusul pui de somn al lui Trump.

a contactat biroul lui Trump pentru comentarii.

Pe lângă Haberman, reporterul de investigație al New York Times, Susanne Craig, a susținut că l-a văzut pe Trump „înclinând capul” în instanță înainte să îl fure somnul.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/externe/sleepy-don-valuri-de-ironii-dupa-ce-trump-a-adormit-la-primul-termen-al-procesului-procuror-n-am-mai-auzit-asa-ceva-pana-acum-2760169

Ultimă oră

Același autor