19 C
Satu Mare
28 aprilie, 2024

Un microbuz cu mai mulţi pasageri s-a răsturnat în Satu Mare

Pompierii din judeţul Satu Mare au intervenit, luni dimineaţa, pentru extragerea a trei persoane încarcerate dintr-un microbuz implicat într-un accident rutier produs în localitatea Pișcari.

05 feb. 2024, 11:32

Un microbuz cu cinci pasageri a fost implicat luni dimineață într-un accident rutier produs în localitatea Pișcari din județul Satu Mare. Pompierii de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare cu intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar un modul pentru descarcerare și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă.

În urma accidentului, trei persoane au rămas încarcerate în mașină.

„Intervine Detaşamentul de Pompieri Satu Mare cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 Descarcerare, 1 echipaj de prim ajutor şi Terapia Intensivă Mobilă. Din primele informaţii, 2 persoane s-au autoevacuat. Echipajele de intervenţie au ajuns la faţa locului. Sunt 3 persoane blocate în maşină, conştiente. Se intervine pentru extragerea acestora”, a transmis ISU „Someş” Satu Mare, potrivit

Din primele informații, șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un cap de pod, structură din beton. Pentru extragerea a trei persoane încarcerate s-a procedat la tăierea pavilionului microbuzului.

Sursa: https://www.romaniatv.net/un-microbuz-cu-mai-multi-pasageri-s-a-rasturnat-in-satu-mare_8105911.html

Ultimă oră

Același autor