10 C
Satu Mare
29 aprilie, 2024

Ce s-a întâmplat cu Cheluțu după despărțirea dintre Dorian Popa și Babs: „Mi-e frică”

Ce s-a întâmplat cu Cheluțu după despărțirea dintre Dorian Popa și Babs. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, din mai multe motive, unul dintre ele fiind monotonia care a intervenit după 11 ani de relație. Fanii și-au pus întrebări vizavi de Chelutu, câinele care le-a produs de sute de mii de euro.

14 nov. 2023, 22:59

Ce s-a întâmplat cu Cheluțu după despărțirea dintre Dorian Popa și Babs. În ultima vreme, artistul a avut parte numai de ghinion, pe lângă faptul că a fost prins la volan, s-a despărțit și de iubita lui, cu care forma un cuplu mai bine de un deceniu. După această ruptură, fanii s-au îngrijorat și au vrut să afle ce se întâmplă cu cățelul celor doi.

Ce s-a întâmplat cu Cheluțu după despărțirea dintre Dorian Popa și Babs

Fosta iubită a lui Dorina Popa a precizat că ambii se vor ocupa de creșterea patrupedului, astfel că ei vor face cu schimbul privind întreținerea lui Cheluțu.

Cu ceva vreme în urmă, Dorian Popa a precizat că patrupedul pe care-l are produce sute de mii de euro. „Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu pățesc ca Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prințul casei, are halat Versace ”, spunea artistul în cadrul unui podcast.

”Mamișor”, reacție de părinte după ce fiul ei a fost prins drogat

Artistul a fost prins la volanul bolidului său de lux după ce consumase anumite substanțe interzise, lucru care a șocat pe toată lumea, mai ales în contextul în care acesta vorbea recent despre faptul că este împotriva drogurilor.

În timp ce

a preferat până în prezent să păstreze tăcerea, mama sa, cunoscută de internauți drept „mamișor”, după cum o alintă artistul, a oferit și prima reacție în contextul scandalului

„ Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și repare imaginea! Eu sunt doar mamișor pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe ”, a declarat Luminița Popa.

Sursa: https://www.romaniatv.net/ce-s-a-intamplat-cu-chelutu-dupa-despartirea-dintre-dorian-popa-si-babs-mi-e-frica_7887726.html

Ultimă oră

Același autor