13.9 C
Satu Mare
29 aprilie, 2024

Crimă oribilă în noaptea de Crăciun. Un tânăr din Satu Mare și-a omorât în bătaie un coleg după o discuție aprinsă

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost reţinut de către poliţiştii din Satu Mare, fiind suspectat de comiterea infracţiunii de omor. Bărbatul a fost cel care a sunat la 112 şi a aşteptat sosirea poliţiştilor la locul crimei.

25 dec. 2023, 16:11

Conform datelor furnizate de oficialii Poliţiei judeţene Satu Mare, crima a avut loc în noaptea de duminică spre luni, la o fermă situată în municipiul Satu Mare. În jurul orei 2:00, un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat decesul unui bărbat de 49 de ani.

”Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 26 de ani, ar fi apelat numărul de urgenţă 112 şi ar fi fost prezent la faţa locului, la sosirea poliţiştilor”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Practic, după ce a discutat în contradictoriu cu bărbatul de 49 de ani din Satu Mare, la locul de muncă, cei doi s-au bătut.

În cele din urmă, bărbatul din Satu Mare, de 49 de ani, a murit. Echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

Astfel, imediat la fața locului au venit și un procuror criminalist, dar și un medic legist care a constatat decesul, iar suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul de 26 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, care face cercetări pentru comiterea infracţiunii de omor.

Sursa: https://www.romaniatv.net/crima-oribila-in-noaptea-de-craciun-un-tanar-din-satu-mare-si-a-omorat-in-bataie-un-coleg-dupa-o-discutie-aprinsa_7997576.html

Ultimă oră

Același autor