16 C
Satu Mare
2 mai, 2024

Poveste de dragoste ruptă din scenariile SF! Cine este femeia care a șocat o lume întreagă și s-a căsătorit cu o valiză

Tânăra rusoaică nu a ținut cont de ceea ce spun gurile rele cu privire la iubirea ei, așa că aceasta și-a asumat că nu vrea să respecte deloc normele sociale și a îmbrăcat rochia de mireasă pentru o valiză de metal.

29 mart. 2023, 23:16

Poveste de dragoste ca în filme cu o valiză. Viața și timpul ne-au demonstrat că dragostea nu ține cont de vârstă, sex, sau de vreun fel de limitări, iar Rain Gordon a demonstrat acest lucru încă o dată. Aceasta este o tânără în vârstă de 27 de ani din Rusia care a decis să se așeze la casa ei. Totuși, ea nu a decis să își pună pirostriile cu un bărbat, sau măcar cu un om. Aceasta a avut o alegere cât se poate de bizară. Aceasta a hotărât să îi declare iubire veșnică unei valize.

Tânăra rusoaică nu a ținut cont de ceea ce spun gurile rele cu privire la iubirea ei, așa că aceasta și-a asumat că nu vrea să respecte deloc normele sociale și a îmbrăcat rochia de mireasă pentru o valiză de metal. Mirii au avut parte și de o ceromonie, iar cei doi au făcut și câteva poze de „nuntă” pe care le-au împărtășit cu prietenii de pe rețelele de socializare. În mod evident, mirele are o „personalitate” extrem de puternică și are chiar și un nume. Gideon este numele pe care mirele valiză l-a primit.

Povestea de dragoste dintre Rain și Valiză

Frumoasa poveste de iubire datează încă din anul 2015, când rusoaica și-a cumpărat această valiză pentru o ședință foto. Pe măsură ce timpul trecea, aceasta a descoperit că între ea și valiză au început să apară sentimente. Pe măsură ce scânteia dragostei se aprindea, aceasta s-a hotărât să îi dea și un nume obiectului, așa că a l-a botezat Gideon.

După cinci ani de relație, femeia a hotărât să treacă în următoarea etapă, așa că a hotărât să se și căsătorească cu Gideon. Nunta a avut loc în anul 2020, iar la ceremonie au participat rudele și prietenii.Mirii au avut și verighete, iar ceremonia de nuntă a fost susținută chiar de către un prieten. Totuși, „căsătoria” lor nu este valabilă oficial, dar Rain este bucuroasă de alegerea pe care a făcut-o, arată The Mirror.

„Deși căsătoria nu este legalizată oficial, m-am bucurat să știu că relația noastră a atins un nivel superior. Habar nu aveam că vom ajunge împreună. Încet, încet mi-am dat seama că începeam să mă îndrăgostesc. Conexiunea și comunicarea noastră mentală se manifestă telepatic. Îl aud și el mă aude, dar din exterior pare un monolog. Sprijinul lui moral mă ajută mai mult decât oricine. Uneori simt că Gideon mă cunoaște mai bine decât mă cunosc eu însămi”, a spus ea.

Nu toată lumea a văzut cu ochi buni povestea de dragoste dintre Rain și valiză. Aceasta susține că oamenii nu îi înțeleg sentimentele pe care le are față de valiză, alții spunându-i că ar suferi de o problemă și că ar avea nevoie de un anumit tratament. Rusoaica a mai mărturisit că atracția față de obiecte a venit încă de la o vârstă fragedă. Încă din copilărie, tânăra crede că „un suflet este înglobat în obiecte, precum și în tot ceea ce ne înconjoară”. În plus, crede în animism.

Sursa: https://www.romaniatv.net/poveste-de-dragoste-rupta-din-scenariile-sf-cine-este-femeia-care-a-socat-o-lume-intraga-si-s-a-casatorit-cu-o-valiza_7371901.html

Ultimă oră

Același autor