13.9 C
Satu Mare
29 aprilie, 2024

Șoferiță de 19 ani, rănită grav într-un accident în prima zi de Crăciun. A rămas încarcerată după ce a lovit cu mașina un stâlp. Accident grav și pe DN1

O tânără de doar 19 ani este rănită grav și a ajuns la spital după un accident produs luni dimineață în Suceava. Mașina condusă de tânără a lovit un stâlp, iar șoferiță a rămas încarcerată.

25 dec. 2023, 16:41

4 poze |

O tânără de 19 ani a fost grav rănită în urma unui accident rutier produs, luni, în prima zi de Crăciun, în municipiul Suceava, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Potrivit acestora, tânăra a rămas încarcerată în autoturismul pe care îl conducea şi care a ieşit în afara părţii carosabile, lovindu-se de un stâlp de beton.

„Intervin pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava. În urma accidentului, a rezultat o victimă încarcerată, în stare de inconştienţă. Pompierii militari au extras victima încarcerată şi au predat-o echipajului medical”, au precizat oficialii ISU.

Tânăra avea funcţii vitale. Ea a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe din Suceava.

Doi copii răniți într-un accident pe DN1

Doi minori au fost răniţi luni într-un accident produs pe DN 1, la Nistoreşti, pe sensul de deplasare Braşov către Ploieşti.

„În jurul orei 14,30, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizaţi despre faptul că pe DN 1, Nistoreşti, pe sensul de deplasare Braşov către Ploieşti, a avut loc un accident rutier. Din verificări, s-a stabilit faptul că un bărbat de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Braşov către Ploieşti, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus, condus de un conducător auto în vârstă de 44 de ani. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a patru pasageri, doi minori cu vârste de 9 şi 11 ani şi două femei de 30, respectiv 43 de ani, din cele două autoturisme”, a transmis IPJ Prahova.

Conducătorii celor două autoturisme au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Sursa: https://www.romaniatv.net/soferita-de-19-ani-ranita-grav-intr-un-accident-in-prima-zi-de-craciun-a-ramas-incarcerata-dupa-ce-a-lovit-cu-masina-un-stalp-accident-grav-si-pe-dn1_7997656.html

Ultimă oră

Același autor