13.9 C
Satu Mare
28 aprilie, 2024

Tragedie de Crăciun într-un spital din Satu-Mare. Un pacient s-a aruncat de la etaj și a murit pe loc

Un bărbat în vârstă de 53 de ani s-a aruncat, în ziua de Crăciun, de la etajul al doilea al unui spital din Satu Mare, în urma impactului cu solul bărbatul decedând. Poliţia anunţă că a deschis anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

25 dec. 2023, 15:18

Incidentul a fost anunţat prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă luni, în jurul orei 11.30, când poliţiştii din Satu-Mare au primit o sesizare conform căreia o persoană s-ar fi aruncat de la un geamul unui spital.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 53 de ani ar fi recurs la acest gest, de la cel de-al doilea etaj al unei unităţi medicale, constatându-se decesul acestuia”, transmit oficialii Poliţiei judeţene.

Surse judiciare au precizat pentru

că bărbatul era pacient al spitalului şi era internat în Secţia de Anestezie-Terapie Intensivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, conducerea interimară a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a deschis o anchetă internă pentru a se constata dacă personalul medical de gardă se afla la posturi și dacă acesta a depus toate eforturile pentru a preîntâmpina această tragedie. Nu este prima dată când un pacient de la Spitalul Județean Satu Mare se aruncă de la etaj, fapt care ridică un semn de întrebare vizavi de măsurile de securitate de pe unele secții cu risc ridicat de suicid.

Sursa: https://www.romaniatv.net/tragedie-de-craciun-intr-un-spital-din-satu-mare-un-pacient-s-a-aruncat-de-la-etaj-si-a-murit-pe-loc_7997421.html

Ultimă oră

Același autor