12.1 C
Satu Mare
26 aprilie, 2024

Un bărbat și-a luat viața chiar în mijlocul mall-ului. Clienții au fugit panicați în toate direcțiile VIDEO

Clienții care se aflau într-o importantă zonă comercială au trăit momente de coșmar după ce un bărbat s-a sinucis chiar în văzul tuturor.

18 feb. 2023, 21:50

Sămbătă după-amiază, o tragedie a avut loc într-o zonă comercială din Paris. Clienții care se aflau la fața locului au fost cuprinși de panică după ce un bărbat și-a luat viața chiar în interiorul centrului comercial. Conform informațiilor oferite de unul dintre purtătorii de cuvânt al poliției franceze, panica a fost determinată de faptul că lumea a crezut că este vorba despre un atac terorist. Crezând că sunt trase focuri de armă spre ei, oameni s-au panicat și au început să fugă în toate direcțiile.

Un bărbat s-a sinucis într-un centru comercial

Ulterior spiritele s-au mai liniștit, iar poliția le-a cerut trecătorilor să evite zona Le Defense. Potrivit postului BFM TV, incidentul s-a produs sâmbătă după-amiază în centrul comercial ‘Westfiled – Les 4 Temps’.

„Serviciile poliţiei sunt la locul incidentului şi securizează zona”, a scris pe Twitter, în jurul orei locale 17:30, prefectura poliţiei de Paris, care a recomandat evitarea sectorului La Defense.

NOW – Mass panic at La Défense shopping mall in Paris.

— Disclose.tv (@disclosetv)

„O operaţiune a poliţiei se desfăşoară în La Defense. I-am cerut prefectului poliţiei să se deplaseze acolo”, a declarat ministrul de interne francez Gerald Darmanin.

Sursa: https://www.romaniatv.net/un-barbat-si-a-luat-viata-chiar-in-mijlocul-mall-ului-clientii-au-fugit-panicati-in-toate-directiile-video_7268931.html

Ultimă oră

Același autor